Σε αντίθεση με τους προηγούμενους μήνες, ο Φεβρουάριος έρχεται με αρκετές και ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές πρεμιέρες. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν τα “Vikings: Valhalla” και “Inventing Anna” του Netflix, το πρωτότυπο “Severance” του Apple Tv+ και το “The Girl Before” του HBO Max.
Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Φεβρουαρίου (Με σειρά πρεμιέρας):
“MURDERVILLE” [NETFLIX]
“Γνωρίστε τον Detective Terry Seattle (Will Arnett), του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Για το Terry, η κάθε μέρα σημαίνει και μια νέα υπόθεση δολοφονίας με έναν διαφορετικό guest-star ως συνεργάτη στο πλάι του. Όμως υπάρχει και ένα αλλά. Κανείς δε γνωρίζει τι πρόκειται να του συμβεί. Ο Terry Seattle και ο καλεσμένος του θα πρέπει να αυτοσχεδιάσουν για να λύσουν την υπόθεση. Ο καλεσμένος θα είναι αυτός που θα ονομάσει τον δολοφόνο. Ελάτε μαζί τους με εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το Murderville.”
Showrunner της σειράς είναι η Krister Johnson (“Children’s Hospital, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Iain Morris (“The Inbetweeners 2”) και Brennan Shroff (“Girls5eva”). Το σενάριο υπογράφουν οι Anna Drezen, Chadd Gindin, Craig Rowin, Jack Kukoda, Marina Cockenberg, Kerry O’Neill, Hannah Levy και Adriana Robles.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Terry Seattle βρίσκεται ο Will Arnett (“Arrested Development”), ενώ guest εμφανίσεις θα κάνουν οι Conan O’Brien, Ken Jeong, Annie Murphy, Kumail Nanjiani, Marshawn Lynch, Sharon Stone, Haneefah Wood, Lilan Bowden και Phillip Smithey.
Πρεμιέρα: 3 Φεβρουαρίου
Δείτε το trailer:
“REACHER” [AMAZON]
“Η σειρά ακολουθεί τον Jack Reacher, έναν βετεράνο ερευνητή της στρατονομίας, που πλέον έχει αποσυρθεί. Ο Reacher είναι ένας περιπλανώμενος, που κυκλοφορεί χωρίς τηλέφωνο, κουβαλώντας μόνο τα απαραίτητα, καθώς ταξιδεύει στη χώρα και εξερευνά το έθνος που κάποτε υπηρέτησε. Όταν ο Reacher καταφθάνει στη μικρή πόλη Margrave της Georgia, βρίσκει μια κοινότητα σαστισμένη από μια δολοφονία, την πρώτη μετά από είκοσι χρόνια. Η αστυνομία τον συλλαμβάνει άμεσα και κάποιοι μάρτυρες ισχυρίζονται πως τον είδαν στη σκηνή του εγκλήματος. Καθώς πασχίζει να αποδείξει την αθωότητα του, μια βαθιά συνωμοσία αρχίζει να αναδύεται, μια συνωμοσία που για να την αντιμετωπίσει θα χρειαστεί τόσο το μυαλό του, όσο και τις γροθιές του. Το μόνο σίγουρο, είναι πως διάλεξαν λάθος άνθρωπο για να φορτώσουν τον φόνο.”
Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Nick Santora (“Prison Break”, “Most Dangerous Game”), ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner. Πρωταγωνιστούν οι Alan Ritchson, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Maria Sten, Harvey Guillén, Chris Webster, Hugh Thompson, Kristin Kreuk, Currie Graham, Bruce McGill, Marc Bendavid, Willie C. Carpenter, Maxwell Jenkins.
Πρεμιέρα: 4 Φεβρουαρίου
Δείτε το trailer:
“SUSPICION” [APPLE TV+]
“Όταν ο γιος μιας επιφανούς επιχειρηματία απάγεται από ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, οι υποψίες πέφτουν σύντομα πάνω σε τέσσερις φαινομενικά συνηθισμένος Βρετανούς πολίτες, οι οποίοι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο τη συγκεκριμένη νύχτα. Καθώς βρίσκονται μπλεγμένοι σε έναν διεθνές αγώνα γάτας-ποντικιού, για να ξεφύγουν από τις συνδυασμένες δυνάμεις της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος και το FBI και να αποδείξουν την αθωότητα τους, διαπιστώνουν πως κανείς δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης. Ποιος βρίσκεται πίσω από τη μυστηριώδη απαγωγή και ποιος είναι ένοχος μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα?”
Το σενάριο της σειράς που χαρακτηρίζεται ως ένα υψηλού ρυθμού θρίλερ-δράσης, έχει γράψει ο Rob Williams (“Man in the High Castle”), ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner αλλά και παραγωγού μαζί με τους Chris Long (“The Americans”), Howard Burch, Avi Nir, Anna Winger και Darin McLeod (“Watchmen”).
Πρωταγωνιστούν οι Uma Thurman (“Kill Bill”), Noah Emmerich (“The Americans”), Georgina Campbell (“Black Mirror”), Elyes Gabel (“Scorpion”), Elizabeth Henstridge (“Agents of S.H.I.E.L.D.”), Tom Rhys-Harries (“White Lines”), Angel Coulby (“Dancing on the Edge”), Kunal Nayyar (“The Big Bang Theory”).
Πρεμιέρα: 4 Φεβρουαρίου
Δείτε το trailer:
“THE GIRL BEFORE” [HBO Max]
“Η ιστορία ακολουθεί την Jane, μια νέα γυναίκα που θα έχει την ευκαιρία να μετακομίσει σε ένα πολύ όμορφο, μινιμαλιστικό σπίτι που σχεδίασε ένας μυστηριώδης αρχιτέκτονας. Όμως υπάρχει ένα ‘αλλά’, καθώς θα πρέπει να υπακούσει σε μια λίστα κανόνων που ο ίδιος έχει θέσει.
Καθώς η Jane αρχίζει να νιώθει πως το σπίτι ασκεί μεγάλη επιρροή πάνω της, ανακαλύπτει σοκαρισμένη πως η Jane, η προηγούμενη ένοικος πέθανε μέσα στο ίδιο σπίτι, κάτι που θα την αναγκάσει να αντιμετωπίσει ανησυχητικά παρόμοιες καταστάσεις. Καθώς οι διαδρομές των δυο γυναικών αρχίζουν να διαπλέκονται, η Jane αρχίζει να αναρωτιέται αν θα έχει την ίδια μοίρα.”
Δημιουργός της σειράς είναι ο συγγραφέας του βιβλίου JP Delaney, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Marissa Lestrade (“Deep State”), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Lisa Brühlmann (“Blue My Mind”, “Killing Eve”).
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Gugu Mbatha-Raw (“Belle”, “The Morning Show”) και David Oyelowo (“Selma”, “Interstellar”), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jessica Plummer, Ben Hardy, Rakhee Thakrar, Amanda Drew, Ian Conningham, Mark Stanley, Jimmy Walker, Francesca Knight, Ben Addis, Lisa Faulkner, Jason Thorpe.
Πρεμιέρα: 10 Φεβρουαρίου
Δείτε το trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=WQCQgth8baA
“INVENTING ANNA” [NETFLIX]
“Τολμηρή επιχειρηματίας ή απατεώνας? Μια δημοσιογράφος καταγράφει την ιστορία της Anna Delvey, που έπεισε της ελίτ της Νέας Υόρκης πως είναι μια Γερμανίδα κληρονόμος.”
Δημιουργός της σειράς είναι η Shonda Rhimes (“Grey’s Anatomy”, “Scandal”, “Station 19”), η οποία υπογράφει το σενάριο βασισμένο στο άρθρο του New York Magazine, που έγραψε η Jessica Pressler.
Στο πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Julia Garner (“The Assistant”, “Ozark”), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Anna Chlumsky, Arian Moayed, Laverne Cox, Anders Holm, Katie Lowes, Jeff Perry, Terry Kinney, Anna Deavere Smith, Alexis Floyd, Marika Dominczyk.
Πρεμιέρα: 11 Φεβρουαρίου
Δείτε το trailer:
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ