Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Δεκεμβρίου

0

Αν και περιμέναμε πως ο Δεκέμβριος θα είναι πλούσιος σε πρεμιέρες νέων τηλεοπτικών σειρών, τελικά οι υπηρεσίες streaming δεν μας έκαναν την χάρη και έτσι ο τελευταίος μήνας του χρόνου φαντάζει ιδιαίτερα φτωχός. Ανάμεσα στις νέες σειρές ξεχωρίζουν η μίνι σειρά "Landscapers", το επίκαιρο "Station Eleven" και φυσικά το "The Book of Boba Fett".

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Δεκεμβρίου (Με σειρά πρεμιέρας)

 

"LANDSCAPERS" Μίνι Σειρά 4 Επεισοδίων [HBO]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Δεκεμβρίου

"Η σειρά εξερευνά την ιστορία της Susan Edwards (Colman) και του συζύγου της Christopher Edwards (David Thewlis), ένα χαμηλών τόνων 50+ ζευγάρι, που έχουν δυο θαμμένα πτώματα στην πίσω αυλή του σπιτιού τους. Αυτοί οι δυο δεν είναι οι κλασικοί δολοφόνοι και αυτό είναι που κάνει την ιστορία τους τόσο ενδιαφέρουσα. Βασισμένη στην αληθινή ιστορία των φόνων του Nottinghamshire (1998), αυτή η μίνι σειρά εστιάζει στο πως αυτό το ζευγάρι διέπραξε αυτές τις σκοτεινές πράξεις και πως αυτό επηρέασε την σχέση τους."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Ed Sinclair, ενώ στη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων βρίσκεται ο Will Sharpe ("Casualty"). Πρωταγωνιστούν οι Olivia Colman ("The Favourite", "The Crown") David Thewlis ("Harry Potter and the Deathly Hallows"), Samuel Anderson, Felicity Montagu, Karl Johnson, Kate O'Flynn, Dipo Ola, Daniel Rigby, Jay Phelps.

Πρεμιέρα: 6 Δεκεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"VOIR" Docuseries 6 Επεισοδίων [NETFLIX]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Δεκεμβρίου

"Από τους παραγωγούς David Fincher και David Prior, το Voir αποτελεί μια σειρά ντοκιμαντέρ, που εστιάζει στην δύναμη του Cinema και την προσωπική σύνδεση που αποκτούμε όλοι με τις ιστορίες που βλέπουμε στην μεγάλη οθόνη. Μέσα από οικίες και προσωπικές ιστορίες, το κάθε επεισόδιο μας θυμίζει το γιατί το Cinema διατηρεί τόσο σημαντική θέση μέσα στην καρδιά μας."

Τις ιστορίες αφηγούνται οι cine-δημοσιογράφοι Drew McWeeny, Taylor Ramos, Sasha Stone, Tony Zhou, Walter Chaw.

Πρεμιέρα: 6 Δεκεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"ANNE BOLEYN" Μίνι Σειρά 3 Επεισοδίων [AMC+]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Δεκεμβρίου

"Οι τελευταίοι μήνες της ζωής της Boleyn, η μάχη της με την πατριαρχική κοινωνία της Αγγλίας των Τυδώρ, η επιθυμία της να διασφαλίσει ένα μέλλον για την κόρη της, Elizabeth και η σκληρή πραγματικότητα της αποτυχίας της να προσφέρει στον Βασιλιά Henry VIII έναν διάδοχο."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Eve Hedderwick Turner, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Lynsey Miller ("Doctors").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Jodie Turner-Smith ("Queen & Slim"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Mark Stanley, Paapa Essiedu, Gianni Calchetti, Lola Petticrew, Phoenix Di Sebastiani, David Macey, John Alan Roberts, Anna Brewster, Amanda Burton, Turlough Convery, James Harkness, Aoife Hinds.

Πρεμιέρα: 9 Δεκεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"FIREBITE" [AMC+]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Δεκεμβρίου

"Η σειρά εξελίσσεται σε μια απομακρυσμένη πόλη εξόρυξης στην έρημο της Νότιας Αυστραλίας, μια κυψέλη που φιλοξενεί το τελευταίο προπύργιο βρικολάκων, που εστάλησαν από την Βρετανία στην Αυστραλία το 1788, για να εξαλείψουν τους ντόπιους πληθυσμούς. Προστατευμένη από τον ήλιο, σε υπόγεια ορυχεία και τούνελ που περιβάλουν την πόλη μέχρι και σήμερα, οι αριθμοί της αποικίας και η πείνα της μεγαλώνουν. Ο πόλεμος πλησιάζει. Ο Tyson και η Shanika βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Όμως τι ελπίδες έχουν ένας γενναίος & απερίσκεπτος άνδρας και μια μια ορφανή 17χρονη, απέναντι σε αυτά τα μοχθηρά και αιμοδιψή παράσιτα, όταν λεγεώνες πολεμιστών δεν τα κατάφεραν στο παρελθόν?"

Δημιουργός της σειράς είναι ο Αυστραλός Warwick Thronton ("The Beach" doc, "Samson & Delilah"), ο οποίος εκτελεί χρέη σεναριογράφου και σκηνοθέτη.

Πρωταγωνιστούν οι Yael Stone ("Orange is the New Black"), Rob Collins ("Extraction"), Callan Mulvey ("Avengers: End Game"), Shantae Barnes-Cowan, Thibul Nettle.

Πρεμιέρα: 16 Δεκεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"STATION ELEVEN" [HBO Max]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Δεκεμβρίου

"Μια μεταποκαλυπτική, επική ιστορία που εξελίσσεται σε πολλές και διαφορετικές χρονικές περιόδους. Αυτή η limited δραματική σειρά, αφηγείται τις ιστορίες των επιζώντων μιας ολέθριας γρίπης, καθώς προσπαθούν να ξαναχτίσουν και να αναπαραστήσουν τον κόσμο από την αρχή, διατηρώντας όμως τα καλύτερα στοιχεία από αυτόν που χάθηκε."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Patrick Somerville ("Maniac", "Made for Love"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στην ομώνυμη νουβέλα της St. John Mandel. Στη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων βρίσκεται ο Hiro Murai ("Atlanta").

Πρωταγωνιστούν οι Mackenzie Davis ("Halt and Catch Fire"), Himesh Patel ("Yesterday"), Gael Garcìa Bernal ("Mozart in the Jungle"), Danielle Deadwyler ("Paradise Lost"), Daniel Zovatto, David Wilmot, Philippine Velge, Matilda Lawler, Lori Petty, Nabhaan Rizwan, Joe Pingue.

Πρεμιέρα: 16 Δεκεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"1883" [PARAMOUNT+]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Δεκεμβρίου

"Η νέα σειρά από το σύμπαν του 'Yellowstone', ακολουθεί την οικογένεια Dutton, καθώς ξεκινούν ένα ταξίδι προς τα δυτικά, μέσα από τις Μεγάλες Πεδιάδες και με κατεύθυνση το τελευταίο προπύργιο της αδάμαστης Αμερικής. Μια άγρια επανάληψη της ιστορίας και μια έντονη μελέτη μιας οικογένειας, που εγκαταλείπει την φτώχεια για να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον στην Αμερικανική Γη της επαγγελίας, την Montana."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Taylor Sheridan ("Hell or High Water", "Sicario", "Yellowstone"), ο οποίος επίσης σκηνοθετεί μαζί με την Christina Voros ("Big Sky").

Πρωταγωνιστούν οι Sam Elliott, Billy Bob Thornton, Faith Hill, Tim McGraw, Isabel May, LaMonica Garrett, James Landry Hébert, Eric Bear, Andrew Heideman, Sacha Seberg, Wayne Garner.

Πρεμιέρα: 19 Δεκεμβρίου

Δείτε το trailer:


ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

1 2
Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.