Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Απριλίου

0

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Απριλίου

 

"The Nevers" [?]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Απριλίου

"Τα τελευταία χρόνια της βασιλείας της Victoria, το Λονδίνο ταλανίζεται από τους 'Αγγιγμένους', άνθρωποι, κυρίως γυναίκες, που ξαφνικά εκδηλώνουν αφύσικες ικανότητες, κάποιες γοητευτικές, κάποιες άκρως ανησυχητικές. Ανάμεσα τους είναι και η Amalia True (Laura Donnelly), μια μυστηριώδης χήρα και η Penance Adair (Ann Skelly), μια ιδιοφυής εφευρέτης. Είναι οι ηγέτιδες αυτής της νέας τάξης, φτιάχνοντας ένα σπίτι για τους 'Αγγιγμένους', ενώ την ίδια ώρα πολεμούν τις δυνάμεις των... ε, βασικά όλες τις δυνάμεις - έτσι ώστε να κάνουν χώρο για αυτούς που η ιστορία όπως την ξέρουμε, δεν έχει θέση."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Joss Wheedon ("The Avengers", "Firefly", "Dollhouse", "Buffy The Vampire Slayer") ο οποίος έγραψε το σενάριο, αλλά μετά αποχώρησε από την παραγωγή για προσωπικούς λόγους. Στο σενάριο συμμετείχαν και οι Jane Espenson ("Buffy the Vampire Slayer") και Doug Petrie ("Daredevil"), ενώ χρέη showrunner εκτελεί πλέον η Philippa Goslett ("Mary Magdalene", "How to Talk to Girls at Parties").

Πρωταγωνιστούν οι Laura Donnelly ("Outlander"), Ann Skelly ("Vikings"), Olivia Williams ("Manhattan"), James Norton ("McMafia"), Tom Riley ("Da Vinci's Demons"), Ben Chaplin ("The Thin Red Line"), Pip Torrens ("The Crown"), Amy Manson ("Being Human"), Nick Frost ("The World's End"), Eleanor Tomlinson ("The White Queen"), Denis O’Hare ("Big Little Lies"), Rochelle Neil, Zackary Momoh.

Πρεμιέρα: 11 Απριλίου

Δείτε το trailer:


 

"Spy City" Μίνι Σειρά 6 Επεισοδίων [AMC]

"Spy City"

"Η ιστορία ακολουθεί τον Fielding Scott (Cooper), έναν Άγγλο κατάσκοπο που ταξιδεύει στο Βερολίνο του 1961, για μια αποστολή κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Στόχος της αποστολής του είναι να ανακαλύψει τον υπάλληλο της Αγγλικής Πρεσβείας, που διαρρέει πολύ σημαντικά κρατικά μυστικά στην Ρώσικη πλευρά."

Δημιουργός της σειράς είναι ο William Boyd ("Chaplin", "The Trench"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Dominic Cooper ("Captain America: The First Avenger", "Preacher"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Leonie Benesch, Ben Münchow, Romane Portail, Seumas Sargent, Johanna Wokalek, Brian Caspe, Tonio Arango, Lukás Bech.

Πρεμιέρα: 15 Απριλίου

Δείτε το trailer:


 

"Mare of Easttown" [HBO]

Mare of Easttown

"Η ιστορία ακολουθεί την Mare Sheehan (Winslet), μια ντετέκτιβ σε μια μικρή πόλη της Pennsylvania, που ερευνά μια τοπική υπόθεση δολοφονίας, την ώρα που βλέπει την ζωή της να καταρρέει. Η σειρά αποτελεί μια εξερεύνηση στην σκοτεινή πλευρά μιας κλειστής κοινωνίας και μια διεξοδική εξέταση του πως η οικογένεια και οι τραγωδίες του παρελθόντος μπορούν να καθορίσουν το παρόν μας."

Δημιουργός και showrunner της σειράς είναι ο Brad Ingelsby ("Run All Night", "Out of the Furnace"), ενώ την σκηνοθεσία και των επτά επεισοδίων έχει αναλάβει ο Craig Zobel ("Z for Zachariah"), ο οποίος αντικατέστησε τον Gavin O’Connor ("Pride and Glory").

Πρωταγωνιστούν οι Kate Winslet ("Eternal Sunshine of the Spotless Mind", " Titanic"), Guy Pearce ("Memento"), Evan Peters, Jean Smart, David Denman, Julianne Nicholson, Cailee Spaeny, Sosie Bacon, David Denman, Neal Huff.

Πρεμιέρα: 18 Απριλίου

Δείτε το trailer:


 

"Shadow And Bone" [Netflix]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Απριλίου

"Το 'Shadow and Bone' μας βρίσκει σε έναν πολεμοδαρμένο κόσμο, όπου η ταπεινή στρατιώτης και ορφανή Alina Starkov έχει μόλις εξαπολύσει μια εξωπραγματική δύναμη, που μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για την ελευθερία της χώρας της. Με την τερατώδη απειλή του Shadow Fold να παραμονεύει, η Alina βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα σε όλα όσα γνωρίζει και την εκπαίδευση της μαζί με έναν ελίτ στρατό μαγικών στρατιωτών γνωστών και ως Grisha.
Όμως, καθώς πασχίζει να βελτιώσει την δύναμη της, ανακαλύπτει πως οι σύμμαχοι και οι εχθροί μπορούν να είναι ένα και το αυτό και πως τίποτα σε αυτόν τον πλούσιο κόσμο δεν είναι αυτό που φαίνεται. Υπάρχουν επικίνδυνες δυνάμεις εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας χαρισματικών εγκληματιών και θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από μαγεία για να επιβιώσει."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο Eric Heisserer ("Arrival", "Lights Out"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner, αλλά και παραγωγού μαζί με την συγγραφέα Leigh Bardugo και τους Lee Toland Krieger, Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen και Josh Barry.

Πρωταγωνιστούν οι Jessie Mei Li ("All About Eve"), Ben Barnes ("The Punisher"), Kit Young ("A Midsummer Night's Dream"), Amita Suman ("The Outpost"), Freddy Carter ("Pennyworth"), Danielle Galligan ("Game of Thrones"), Calahan Skogman και Archie Renaux ("Gold Digger").

Πρεμιέρα: 23 Απριλίου

Δείτε το trailer:


 

"The Mosquito Coast" [Apple Tv+]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Απριλίου

"Μια συναρπαστική περιπέτεια που ακολουθεί το επικίνδυνο ταξίδι του ριζοσπάστη ιδεολόγου και εξαιρετικού εφευρέτη Allie Fox, που ξαφνικά θα βρεθεί κυνηγημένος από την Αμερικανική κυβέρνηση και θα τραπεί σε φυγή μαζί με την οικογένεια του προς το Μεξικό."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Neil Cross ("Luther"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο βασισμένος στο best-selling βιβλίο του Paul Theroux, που εκδόθηκε το 1981. Στην σκηνοθεσία των επεισοδίων βρίσκονται οι Rupert Wyatt ("Rise of the Planet of Apes"), Natalia Beristáin, Clare Kilner, Tinge Krishnan και Jeremy Podeswa.

Πρωταγωνιστούν οι Justin Theroux, Melissa George, Gabriel Bateman, Logan Polish, Kimberly Elise, Scotty Tovar, Greg Bryan, Alejandro Cardenas, Ofelia Medina, Chronicle Ganawah, Harding Junior.

Πρεμιέρα: 30 Απριλίου

Δείτε το trailer:


 

Μέσα στον Απρίλιο θα κάνουν πρεμιέρα και οι σειρές: (πατήστε τα κόκκινα links για να δείτε τα trailers)

- "The United States of Al" | (Κωμωδία) | [CBS] | Πρεμιέρα: 1 Απριλίου

- "Home Economics" | (Κωμωδία) | [ABC] | Πρεμιέρα: 7 Απριλίου

- "Kung Fu" | (Δράμα Δράσης) | [The CW] | Πρεμιέρα: 7 Απριλίου

- "Rebel" | (Δράμα) | [ABC] | Πρεμιέρα: 8 Απριλίου

- "Dad Stop Embarrassing Me!" | (Κωμωδία) | [Netflix] | Πρεμιέρα: 14 Απριλίου

- "Big Shot" | (Δράμα) | [Disney+] | Πρεμιέρα: 16 Απριλίου

- "Cruel Summer" | (Δράμα) | [Freeform] | Πρεμιέρα: 20 Απριλίου

- "Rutherford Falls" | (Κωμωδία) | [Peacock] | Πρεμιέρα: 22 Απριλίου

* Η λίστα με τις νέες τηλεοπτικές σειρές του Απριλίου θα ενημερώνεται διαρκώς, καθώς οι υπηρεσίες streaming μπορεί να προσθέσουν και άλλες σειρές.

1 2
Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.