Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Μαρτίου

0

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Μαρτίου

 

"SKY ROJO" [NETFLIX]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Μαρτίου

"Τρεις εξωτικές χορεύτριες στο Las Novias Club, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια χαοτική οδύσσεια απόδρασης, γεμάτη κινδύνους σε κάθε βήμα του δρόμου. Για να καταφέρουν να επιβιώσουν, παρά τις μικρές πιθανότητες και να αποφύγουν τους δολοφονικούς αντιπάλους που τις καταδιώκουν, οι τρεις τους θα πρέπει να στηριχθούν στην φιλία τους και μια ενωμένη δύναμη που θα αποδειχθεί πολύ ανώτερη από αυτές."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Álex Pina και Esther Martínez Lobato, το δίδυμο πίσω απο το πολύ επιτυχημένο "La casa de papel" και το "White Lines".

Πρωταγωνιστούν οι Verónica Sanchez, Lali Espósito, Yany Prado, Asier Etxeandia ("Pain and Glory"), Miguel Ángel Silvestre ("30 Coins"), Enric Auquer, Daniel Toscano, Chloe Dunne, Maia Dunne, Elena Sanz.

Πρεμιέρα: 19 Μαρτίου

Δείτε το trailer:


 

"GENIUS: ARETHA" [NAT GEO]

Genius Aretha - Nat Geo

"Η τρίτη σεζόν εξερευνά την μουσική ιδιοφυΐα και την ασύγκριτη καριέρα της, καθώς και τον ανυπολόγιστο αντίκτυπο και την επιρροή της στην μουσική και την κουλτούρα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Franklin ήταν ένα παιδί θαύμα της gospel, μια εκδηλωτική υπέρμαχος των ανθρώπινων δικαιωμάτων και κατά πολλούς η καλύτερη τραγουδίστρια των τελευταίων 50 ετών, λαμβάνοντας αναρίθμητες διακρίσεις κατά την διάρκεια της καριέρας της."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Noah Pink και Kenneth Biller. Το σενάριο της τρίτης σεζόν έχει γράψει η Suzan-Lori Parks ("Native Son"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Anthony Hemingway ("Red Tails", "Underground").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Aretha Franklin βρίσκεται η Cynthia Erivo ("Harriet", "The Outsider"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Courtney B. Vance, David Cross, Malcolm Barrett, Amanda Warren, Kimberly Hebert Gregory, Sanai Victoria, Rebecca Naomi Jones.

Πρεμιέρα: 19 Μαρτίου

Δείτε το trailer:


 

"THE IRREGULARS" [NETFLIX]

The Irregulars - Netflix

"Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα περιθωριακών εφήβων στο Λονδίνο του 19ου αιώνα, που χειραγωγούνται για να διαλευκάνουν εγκλήματα για λογαριασμό του Doctor Watson και του ασύλληπτου συνεργάτη του, Sherlock Holmes. Καθώς τα εγκλήματα αποκτούν μια τρομακτική, μεταφυσική χροιά και μια σκοτεινή δύναμη αναδύεται, οι Ασυμβίβαστοι θα πρέπει να ενωθούν για να πολεμήσουν πανίσχυρες δυνάμεις."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Tom Bidwell ("Watership Down", "My Mad Fat Diary"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Greg Brenman.

Πρωταγωνιστούν οι Royce Pierreson, Henry Lloyd-Hughes, Thaddea Graham, Darci Shaw, Jojo Macari, McKell David, Henry Lloyd-Hughes, Clarke Peters, Lisa Dwyer Hogg.

Πρεμιέρα: 26 Μαρτίου

Δείτε το trailer:


 

Μέσα στον Μάρτιο θα κάνουν πρεμιέρα και οι σειρές: (πατήστε τα κόκκινα links για να δείτε τα trailers)

- "GENERATION" | (Δράμα) | HBO | Πρεμιέρα: 11 Μαρτίου

- "BLOODLANDS" | (Δράμα) | Acorn TV | Πρεμιέρα: 15 Μαρτίου

- "ZERO CHILL" | (Δραματική Κωμωδία) | NETFLIX | Πρεμιέρα: 15 Μαρτίου

- "COUNTRY COMFORT" | (Κωμωδία) | NETFLIX | Πρεμιέρα: 19 Μαρτίου

* Η λίστα θα ενημερώνεται διαρκώς, καθώς οι υπηρεσίες streaming μπορεί να προσθέσουν και άλλες σειρές.

1 2
Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.