Οι David Benioff Και D.B. Weiss Στο Netflix

0

Υστερα απο την ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη όγδοη σεζόν του "Game of Thrones", οι σεναριογράφοι της σειράς David Benioff & D.B. Weiss βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων για τους λάθος λόγους, καθώς οι θαυμαστές της σειράς τους κατηγόρησαν για προχειρότητα στον τρόπο που διαχειρίστηκαν τον επίλογο της θρυλικής σειράς του HBO. Αυτό όμως δεν φαίνεται να πτόησε το Netflix, που ύστερα απο μια έντονη κόντρα με το Amazon και την Disney, κατάφερε να αποκτήσει τις υπηρεσίες του συγγραφικού διδύμου και μάλιστα με ενα συμβόλαιο εννέα ψηφίων!

Σύμφωνα με τον Ted Sarandos του Netflix:

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε τους εξαιρετικούς δημιουργούς David Benioff και Dan Weiss στο Netflix. Οι δυο τους αποτελούν μια δημιουργική δύναμη, που έχει ενθουσιάσει το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο, με τις επικές εξιστορήσεις τους. Ανυπομονούμε να δούμε τι επιφυλάσσει η φαντασία τους για τους συνδρομητές μας."

Ενώ σύμφωνα με τους David Benioff & D.B. Weiss:

"Είχαμε μια υπέροχη συνεργασία με το HBO για περισσότερο απο μια δεκαετία και είμαστε ευγνώμονες σε όλους εκεί, καθώς πάντα μας έκαναν να νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Τους τελευταίους μήνες είχαμε αρκετές συζητήσεις με τους Cindy Holland και Peter Friedlander, καθώς και με τους Ted Sarandos και Scott Stuber. Θυμηθήκαμε τις ίδιες σκηνές απο τις ίδιες ταινίες του 80' και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τις ίδιες πιθανότητες εξιστόρησης. Το Netflix έχει χτίσει κάτι εκπληκτικό και χωρίς προηγούμενο και πραγματικά μας τιμά η πρόσκληση τους."

Αν και πολύ θεωρούσαν πως το συγγραφικό δίδυμο των Benioff & Weiss θα κατέληγε στην πλατφόρμα της Disney, καθώς ήδη γράφουν εκεί την νέα τριλογία του "Star Wars", πιθανότατα αυτό που τους δελέασε είναι η δημιουργική ελευθερία που παρέχει το Netflix, σε αντίθεση με την Disney που στο παρελθόν έχει απολύσει αρκετούς δημιουργούς που προσπάθησαν να περάσουν το δικό τους όραμα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.