Ο Tarsem Singh Θα Σκηνοθετήσει Το "Emerald City"

0

Μέσα απο τον προσωπικό λογαριασμό στο Twitter, ο παραγωγός David Schulner ανακοίνωσε ότι ο Tarsem Singh θα σκηνοθετήσει και τα δέκα επεισόδια του "Emerald City", της νέας τηλεοπτικής σειράς του NBC, που είναι βασισμένη στις ιστορίες "Wizard of Oz", που έγραψε ο L. Frank Baum.

"Υστερα απο ενα πολύ ισχυρό τυφώνα, η 20χρονη Dorothy Gale και ο σκύλος της μεταφέρονται σε έναν άλλο, πολύ μακρινό κόσμο, μια μυστηριώδη γή γεμάτη απο ανταγωνιστικά βασίλεια, φονικούς πολεμιστές, μαύρη μαγεία και μια αιματοβαμμένη μάχη για κυριαρχία."

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης-visualist Tarsem Singh, έγινε ιδιαίτερα γνωστός το 2000, μέσα απο την ταινία "The Cell", ενώ αργότερα ακολούθησαν οι ταινίες "The Fall", "Immortals", "Mirror Mirror" και το "Self/less" που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 6 Αυγούστου. Αν και οι ταινίες του Singh δεν είναι για όλα τα γούστα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το απίστευτο ταλέντο του Ινδού σκηνοθέτη στην δημιουργία εντυπωσιακών κόσμων με πανέμορφη αισθητική. Ενα προσόν απολύτως απαραίτητο για την υλοποίηση του "Emerald City".

Showrunner της σειράς είναι πλέον ο David Schulner ("The Event", "Do No Harm"), ο οποίος αντικατέστησε τους Josh Friedman & Matthew Arnold...

Η παραγωγή της νέας σειράς που αποτελεί μια πιο σκοτεινή εκδοχή του "Oz", αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.