Ο Roland Emmerich Ετοιμάζει Τη Σειρά "New Angeles"

0

Ο Roland Emmerich και ο Keanu Reeves μέσα απο την εταιρεία Slingshot Global Media, ετοιμάζουν το "New Angeles", μια νέα sci-fi τηλεοπτική σειρά που φαίνεται να έχει αρκετές ομοιότητες με το σύμπαν των ταινιών "The Matrix".

"Η ιστορία εξελίσσεται στο μέλλον και εστιάζει σε ένα νεαρό άνδρα που για ξεφεύγει απο την βαρετή πραγματικότητα της ζωής του, εισέρχεται σε ένα συναρπαστικό εικονικό κόσμο που ονομάζεται New Angeles. Με την είσοδο του στο νέο κόσμο, υιοθετεί μια νέα ταυτότητα και γίνεται ο άνδρας που ήταν γραφτό να είναι, ενώ την ίδια ώρα πρέπει να ξεκλειδώσει ένα μυστήριο που έχει πραγματικές συνέπειες για αυτόν και την οικογένεια του."

Το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς θα γράψει ο Gregg Hurwitz ("V"), ενώ ο Roland Emmerich ("Independence Day", "The Day After Tomorrow") θα το σκηνοθετήσει και θα εκτελέσει χρέη παραγωγού μαζί με τον Keanu Reeves, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν θα πρωταγωνιστήσει.

Αν και δεν είμαστε φαναντικοί θαυμαστές του Roland Emmerich, η αλήθεια είναι ότι ο Γερμανός σκηνοθέτης κατέχει το είδος του sci-fi, ενώ πάντα καταφέρνει να συγκεντρώσει υψηλά budget για τις παραγωγές του, ένα γεγονός πολύ σημαντικό για μια sci-fi τηλεοπτική σειρά.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.