Ο Peter Webber Θα Σκηνοθετήσει Τη Μίνι Σειρά "Tutankhamun"

0

Σύμφωνα με το Deadline, ο Peter Webber θα σκηνοθετήσει το "Tutankhamun", την υψηλού προφίλ μίνι σειρά του δικτύου ITV, που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

"Η ιστορία εστιάζει στον Howard Carter, έναν μοναχικό άνθρωπο στο περιθώριο της κοινωνίας, που εξελίχθηκε σε μια εμβληματική φιγούρα και απρόσμενο ήρωα. Η ιστορία ξεκινά το 1905, όταν ο Carter, ένας διαπρεπής Βρετανός, νεαρός αρχαιολόγος ηγείται με πάθος μιας αποστολής που τελικά ματαιώνεται, καθώς η άδεια ανασκαφής ανακαλείται απο τις αρχές του Καϊρου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο Carter να περάσει χρόνια απομονωμένος και με σκληρές συνθήκες διαβίωσης, αναγκασμένος να πουλά αρχαιολογικά κειμήλια για αγοράζει τρόφιμα. Μια τυχαία συνάντηση με έναν Βρετανό αριστοκράτη, τον κομψό και εκκεντρικό Λόρδο Carnarvon, θα αλλάξει την τύχη του Carter, καθώς ο ενθουσιώδης Λόρδος αναζητά έναν έμπειρο αρχαιολόγο που θα τον βοηθήσει σε μια σειρά τυχαίων ανασκαφών.
Ο Carter και ο Carnarvon, ξεκινούν μια ανέλπιστη φιλία, παρά τις διαφορές υπόβαθρου και χαρακτήρων. Προνομιούχος και ενθουσιώδης, ο Carnarvon πιστεύει στον Carter και εξακολουθεί να τον στηρίζει, την ώρα που όλοι τον έχουν εγκαταλείψει.
Υστερα απο χρόνια αναζήτησης του τάφου και με τις πιθανότητες εναντίον τους, το 1921 ο Carter και ο Carnarvon ανακαλύπτουν με επιτυχία τον τάφο του αγοριού-βασιλιά, μια τεράστια επιτυχία με πολύ μεγάλο προσωπικό κόστος."

Την σκηνοθεσία και των τεσσάρων επεισοδίων θα αναλάβει ο Peter Webber ("Girl with a Pearl Earring", "Hannibal Rising", "Emperor"), ενώ το σενάριο θα γράψει ο Guy Burt ("Jekyll and Hyde", "The Borgias").

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν τον χειμώνα του 2015, στη Νότιο Αφρική και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί στις αρχές του 2016.

Ο Howard Carter εξετάζει τη σωρό του Tutankhamun

Ο Howard Carter εξετάζει τη σωρό του Tutankhamun

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.