Ο P. Morel Θα Σκηνοθετήσει Τον Πιλότο Του "The Clan Of The Cave Bear"

0

Ο Γάλλος σκηνοθέτης Pierre Morel (“District B13”, “Taken”) θα σκηνοθετήσει το επεισόδιο-πιλότο του "The Clan Of The Cave Bear", της νέας τηλεοπτικής σειράς του Lifetime, που βασίζεται στη σειρά βιβλίων "Earth's Children", της Jean M. Auel. Τα έξι βιβλία της σειράς έχουν πουλήσει περισσότερα απο 60 εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε 18 γλώσσες.

"Το The Clan Of The Cave Bear, το πρώτο βιβλίο της σειράς, λαμβάνει χώρα 25.000 χρόνια πρίν, μια περίοδο όπου οι Neanderthals μοιράζονταν τη Γή με τους πρώτους σύγχρονους ανθρώπους. Η ιστορία εστιάζει σε μια ομάδα ανθρώπων των σπηλαίων που υιοθετεί την Ayla, ένα ξανθό κορίτσι με μπλέ μάτια, ένα παιδί των "Αλλων". Καθώς η Ayla ωριμάζει και εξελίσσεται σε μια νεαρή γυναίκα με ψυχή και κουράγιο, πρέπει να αγωνιστεί για την επιβίωση ενάντια στο ζηλόφθονο Broud, το μελλοντικό ηγέτη της φυλής."

Το σενάριο του πιλότου θα γράψει η Linda Woolverton ("The Lion King"), ενώ την παραγωγή του project έχουν αναλάβει οι Ron Howard ("A Beautiful Mind", "Rush"), Brian Grazer (24, "Gang Related"), Allison Shearmur ("The Hunger Games: Catching Fire"), Francie Calfo ("Gang Related") και Jean M. Auel.

Πρωταγωνιστούν οι Millie Brady ("Pride and Prejudice and Zombies"), Johnny Ward ("Love/Hate"), Hal Ozsan ("The Blacklist").

Αν και εφόσον ο πιλότος στεφθεί με επιτυχία, το δίκτυο Lifetime θα παραγγείλει ολόκληρη την πρώτη σαιζόν.

Περισσότερα για την νέα σειρά εδώ.

The-Clan-Of-The-Cave-Bear

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.