Ο Neill Blomkamp Θα Σκηνοθετήσει Τον Πιλότο Του "Halo"?

0

Σύμφωνα με το latino-review, o Neill Blomkamp (“District 9”, “Elysium”) θα σκηνοθετήσει το επεισόδιο πιλότο της τηλεοπτικής σειράς "Halo", την μεταφορά του ομώνυμου δημοφιλούς videogame της Microsoft στη μικρή οθόνη.

"Στο μακρινό παρελθόν, η ευφυής φυλή των Forerunners πολέμησε ένα εξωγήινο παράσιτο, γνωστό ως Flood. Το "Flood", που εξαπλώθηκε εισβάλλοντας στου οργανισμούς με νοημοσύνη, ξεπέρασε τα όρια ακόμη και του γαλαξία Milky Way. Ενα απο τα είδη που προσβλήθηκε ήταν και αυτό των ανθρώπων, που πήγαν στο διάστημα για να αντιμετωπίσουν τους Forerunners. Εξαντλημένοι απο τον πόλεμο και αφού είχαν εξερευνήσει όλες τις άλλες επιλογές, οι Forerunners δημιούργησαν ένα όπλο σαν το τελευταίο μέτρο άμυνας ενάντια στο "Flood". Χρησιμοποιώντας μια εγκατάσταση γνωστή και σαν "Η Κιβωτός" (the Arc), κατασκεύασαν μεγάλες κατασκευές σε σχήμα δαχτυλιδιού, γνωστές και σαν "Halos"."

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν το videogame να μεταφερθεί πρώτα στην μεγάλη οθόνη με παραγωγό τον Peter Jackson, το μεγάλο κόστος της παραγωγής οδήγησε την Microsoft στο να "παγώσει" προσωρινά την κινηματογραφική ταινία.

Την παραγωγή της σειράς έχουν αναλάβει η εταιρεία 343 Industries και ο Steven Spielberg, ενώ πρός το παρόν είναι άγνωστο το πως θα διατεθεί η σειρά, αν δηλαδή θα είναι διαθέσιμη μόνο στους κατόχους της κονσόλας Xbox One ή και στο ευρύτερο κοινό...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.