Ο Neil Gaiman Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Good Omens"

0

Υστερα απο την ανακοίνωση για την έναρξη των γυρισμάτων της τηλεοπτικής μεταφοράς του "American Gods", ο συγγραφέας Neil Gaiman φαίνεται να είναι έτοιμος να ξεκινήσει το σχεδιασμό και μιας άλλης μεταφοράς.

Σύμφωνα με το The Guardian, ο Gaiman ετοιμάζει την μεταφορά του "Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch", της νουβέλας φαντασίας που έγραψε το 1990, μαζί με τον Terry Pratchett.

"Το τέλος του κόσμου πλησιάζει, η Αποκάλυψη είναι κοντά και η Τελική Κρίση πολύ σύντομα θα πέσει πάνω στο ανθρώπινο είδος. Αυτές οι εξελίξεις φαντάζουν σαν άσχημα νέα για τον άγγελο Aziraphale (ο οποίος ήταν ο φύλακας της Ανατολικής Πύλης της Εδέμ) και τον δαίμονα Crowley (ο οποίος, όταν έφερε το όνομα Crawly, ήταν το ερπετό που ώθησε την Ευα να φάει το μήλο), οι δυο αντιπρόσωποι του Παραδείσου και της Κόλασης στην Γή. Οι δυο τους έχουν συνηθίσει να ζούν τις άνετες ζωές τους, με ένα διεστραμμένο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα έχουν συμπαθήσει την ανθρωπότητα.
Ετσι και απο την στιγμή που είναι καλοί φίλοι (αν και βρίσκονται στις αντίθετες πλευρές του Καλού και του Κακού), αποφασίζουν να συνεργαστούν και να επιτηρούν τον Αντίχριστο, που προορίζεται ως ο γιός ενός Αμερικανού διπλωμάτη στην Βρετανία και έτσι να διασφαλίσουν ότι θα μεγαλώσει με ένα τρόπο που δεν θα του επιτρέψει να διαλέξει ανάμεσα στο Καλό και το Κακό και έτσι να αναβάλουν το τέλος του κόσμου."

Η μεταφορά της νουβέλας θα γίνει με την μορφή μίνι σειράς έξι επεισοδίων, ενώ το σενάριο θα γράψει ο ίδιος ο Gaiman, ο οποίος αυτή την στιγμή αναζητά το τηλεοπτικό δίκτυο που θα στεγάσει το εγχείρημα, που δεν αποκλείεται να είναι και πάλι το Starz, που ήδη φιλοξενεί το "American Gods"...

 

Ο Neil Gaiman Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Good Omens"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.