Ο Michael Hirst Ετοιμάζει Νέα Σειρά Για Στο History

0

Ο Michael Hirst, ο δημιουργός των σειρών "The Tudors", "Camelot" και "Vikings", ετοιμάζει μια νέα τηλεοπτική μίνι σειρά για το History. Μια σειρά που εξελίσσεται στο Λονδίνο του 17ου αιώνα και που εστιάζει στην πανδημία της βουβωνικής πανώλης. Τώρα, το ποιος θα θέλει να δει μια σειρά για πανδημία, ύστερα από όλα αυτά που έχουμε τραβήξει, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

"Η σειρά εξελίσσεται στο Λονδίνο του 1665, κατά την διάρκεια μιας από τις χειρότερες εξάρσεις τις βουβωνικής πανώλης. Είναι η ιστορία μιας κοινωνίας σε αναταραχή, που πασχίζει να προσαρμοστεί σε μια σειρά νέων κανόνων και να βρει τον βηματισμό της σε εποχή φόβου, παράνοιας και καχυποψίας. Καθώς οι Λονδρέζοι εγκαταλείπουν την πόλη, αυτοί που παραμένουν είτε από επιλογή είτα από την μοίρα, θα δουν τις αντοχές τους να δοκιμάζονται και παλιές πληγές να ανοίγουν ξανά, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα απίστευτο ερώτημα: πως συνεχίζεις όταν όλα γύρω σου καταρρέουν."

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο Coleman Herbert ("Rectify", "The Killing"), ενώ ο Michael Hirst θα εκτελέσει χρέη παραγωγού.

Σύμφωνα με τον Eli Lehrer, τον Αντιπρόεδρο του History:

"Η νέα σειρά συνεχίζει την παράδοση μας στις ιστορικές μίνι σειρές, που αγκαλιάζουν το κοινό και συμπληρώνουν το τεράστιο αρχείο παραγωγών που διαθέτουμε. Παραγωγές που εστιάζουν σε μεγάλα ιστορικά γεγονότα του παρελθόντος μας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ξανά με τον εξαιρετικό Michael Hirst, τον Ric Burns και τα A+E Studios, για να υλοποιήσουμε μια παραγωγή που θα ψυχαγωγήσει, θα διαφωτίσει και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των θεατών μας για το παρελθόν."

Πέρα όμως από την νέα μίνι σειρά του History, ο πολυάσχολος Michael Hirst ετοιμάζει και το "Vikings: Valhalla" για το Netflix, μια νέα ιστορική σειρά που εξελίσσεται εκατό χρόνια μετά από τα γεγονότα της αγαπημένης σειράς "Vikings", που βρίσκεται στην έκτη και τελευταία σεζόν της, με τα δέκα εναπομείναντα επεισόδια της να κυκλοφορούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε το promo του δεύτερου μισού της έκτης σεζόν του "Vikings" εδώ.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.