Ο Lars von Trier Ετοιμάζει Τηλεοπτική Σειρά

0

Μια απρόσμενη είδηση επιφύλασσε η συνέντευξη τύπου του "Nymphomaniac Vol II — Director's Cut", που έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Αν και ο Lars von Trier δεν παραβρέθηκε, καθώς το 2011 και μετά τα γεγονότα στις Κάννες είχε ορκιστεί οτι δεν θα ξανασυμμετείχε σε οποιαδήποτε δημόσια συνέντευξη ή δήλωση, τελικά ο εκκεντρικός σκηνοθέτης κατάφερε και πάλι να κλέψει την παράσταση, καθώς εμφανίστηκε μέσα απο ένα video link.

Η επικοινωνία του von Trier με τους δημοσιογράφους δεν γίνονταν άμεσα αλλά μέσα απο το κινητό του ηθοποιού Stellan Skarsgard και της παραγωγού Louise Vesth, που μετέφεραν τα λεγόμενα του Δανού σκηνοθέτη.

Ετσι κατά την διάρκεια της συνέντευξης η Louise Vesth είπε:

"Τώρα και με την ευκαιρία που δεν μπορεί να το διαψεύσει, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το επόμενο project του Lars von Trier θα είναι μια αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά με τον τίτλο "The House That Jack Built". Εχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για την οποία δεν μπορώ να σας πω περισσότερα τώρα. Θέλει να μαζέψει ένα τεράστιο cast και απ'ότι άκουσα θα είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ σας και ούτε θα ξαναδείτε."

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο Lars von Trier, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2016.

Αν και η Louise Vesth δήλωσε ότι η σειρά θα είναι κάτι που δεν που δεν έχουμε ξαναδεί, εμείς ευχόμαστε η σειρά να είναι να κάτι που θα θέλουμε να δούμε και όχι κάτι απλά σοκαριστικό που δεν θα έχουμε ξαναδεί...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.