Ο Jason Statham Στην 2η Σαιζόν Του "Daredevil"?

0

Υστερα απο μια άκρως επιτυχημένη πρώτη σαιζόν, o τηλεοπτικός τομέας της Marvel έχει ήδη αρχίσει τις ετοιμασίες για την δεύτερη σαιζόν του "Daredevil". Αν και η πρώτη σαιζόν της σειράς του Netflix είχε τα ελαττώματα της, η γενικότερη εικόνα της ήταν πολύ καλή και κατά γενική ομολογία αποτελεί την καλύτερη τηλεοπτική παραγωγή της Marvel μέχρι σήμερα.

Αν και ο "κακός" της πρώτης σαιζόν Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio) βρίσκεται πλέον στη φυλακή, ο Daredevil δεν θα ησυχάσει, καθώς στη δεύτερη σαιζόν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους Bullseye, Mr. Fear, Mysterio και την Elektra, με την οποία ο μασκοφορεμένος ήρωας θα αναπτύξει και ειδύλιο.

Σύμφωνα με το Latino Review, η Marvel φαίνεται να έχει επιλέξει για το ρόλο του Bullseye τον Jason Statham ("The Transporter", "The Expendables"), με τον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει και οι διαπραγματεύσεις.

"Ενας ψυχοπαθής δολοφόνος, ο Bullseye χρησιμοποιεί της ευκαιρίες που του παρέχει το αντικείμενο της δουλειάς του για να εξασκεί τις φονικές τάσεις του και για να διευθετήσει την προσωπική του βεντέτα ενάντια στον Daredevil."

Αν και η περίπτωση του Jason Statham φαντάζει ιδανική, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και εύκολο να πειστεί να συμμετάσχει σε μια τηλεοπτική σειρά, την ώρα μάλιστα που η κινηματογραφική του καριέρα διατηρείται σε υψηλό επίπεδο. Η επιλογή του Statham πάντως, μαρτυρά τη διάθεση της Marvel να διατηρήσει το επίπεδο των "κακών" του "Daredevil" σε υψηλό επίπεδο, ύστερα απο την εξαιρετική δουλειά του Vincent D'Onofrio στο ρόλο του Wilson Fisk.

Η δεύτερη σαιζόν του "Daredevil" θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2016 και πάλι μέσα απο το Netflix.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.