Ο J.A Bayona Θα Σκηνοθετήσει Το Τηλεοπτικό "Lord of the Rings"

0

Όταν τον Νοέμβριο του 2017, το Amazon ανακοίνωνε την απόκτηση της τηλεοπτικής σειράς του "Lord of the Rings" με αστρονομικά νούμερα, ο ενθουσιασμός ανάμεσα στους θαυμαστές των βιβλίων του J.R.R. Tolkien, χτύπησε κόκκινα. Ενα κλίμα ευφορίας που πρόκειται να συνεχιστεί, καθώς σήμερα το Amazon ανακοίνωσε πως ο J.A Bayona ανέλαβε την σκηνοθεσία της σειράς, που προχωρά κανονικά πρός την υλοποίηση.

Έτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, ο Καταλανός Bayona θα σκηνοθετήσει τα δυο πρώτα επεισόδια του τηλεοπτικού "Lord of the Rings" και θα θέσει τον τόνο και το ύφος της σκηνοθεσίας ολόκληρης της σειράς, που αναμένεται να προσελκύσει και άλλους αξιόλογους σκηνοθέτες.

Ο Bayona που φαντάζει σαν μια ιδανική επιλογή, έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα απο το εξαιρετικό ισπανικό φίλμ "The Orphanage", ενώ αμέσως μετά ακολούθησε το "The Impossible", η τηλεοπτική σειρά "Penny Dreadful" και τα φίλμ "A Monster Calls" και "Jurassic World: Fallen Kingdom".

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη J.A Bayona:

"Ο J.R.R. Tolkien δημιουργησε μια απο τις πιο εντυπωσιακές ιστορίες όλων των εποχών και ως ενας μεγάλος θαυμαστής της, αποτελεί μια μεγάλη τιμή και χαρά για έμενα που θα ενταχθώ σε αυτή την απίστευτη ομάδα. Ανυπομονώ να ταξιδέψω το κοινό πίσω στη Μέση-γή και να τους ωθήσω να ανακαλύψουν τα θαύματα της Δεύτερης Εποχής, σε μια ιστορία που δεν έχει αφηγηθεί ποτέ."

Όσον αφορά την πλοκή της σειράς, η ιστορία θα εξελίσσεται στην Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γής, καταγράφοντας τα πολύ σημαντικά γεγονότα που έλαβαν χώρα πρίν απο το "The Fellowship of the Ring", συμπεριλαμβάνοντας την άνοδο του Sauron και την δημιουργία των δαχτυλιδιών της δύναμης.

Η τηλεοπτική μεταφορά του σύμπαντος που δημιούργησε ο J.R.R. Tolkien, θα υλοποιηθεί απο την Amazon Studios σε συνεργασία με την Tolkien Estate, την HarperCollins και την New Line Cinema, την θυγατρική της Warner Bros. Entertainment...

Δείτε τον χάρτη απο το σύμπαν της τηλεοπτικής σειράς:

Ο J.A Bayona Θα Σκηνοθετήσει Το Τηλεοπτικό "Lord of the Rings"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.