Ο Δικαστής "Dredd" Σε Μίνι Σειρά

0

Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι ο Δικαστής Dredd είναι ένας απο τους hardcore και επιτυχημένους comic ήρωες. Η επιτυχία των comics όμως δεν κατάφερε ποτέ να μετουσιωθεί και στον κινηματογράφο.

Η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του ήρωα έγινε το 1995, με σκηνοθέτη τον Danny Cannon και πρωταγωνιστή τον Sylvester Stallone. Μια μεταφορά που απέτυχε να συγκινήσει του κριτικούς αλλά και το box-office. To 2012 έγινε μια δεύτερη προσπάθεια με την ταινία "Dredd" του σκηνοθέτη Pete Travis και πρωταγωνιστή τον Karl Urban. Μια ταινία που άν και ήταν πολύ ανώτερη απο την πρώτη δεν κατάφερε επίσης να συγκεντρώσει ικανοποιητικές εισπράξεις, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να "παγώσουν" τα σχέδια τους για τα sequels, δυσσαρεστώντας έτσι τους πολλούς θαυμαστές του ήρωα.

Ετσι, ένας απο αυτούς τους δυσσαρεστημένους θαυμαστές, ο παραγωγός της ταινίας Adi Shankar, αποφάσισε μυστικά να δημιουργήσει μια ανεπίσημη μίνι σειρά του "Dredd", που θα διανείμει δωρεάν σε μερικές ημέρες. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Shankar κάνει κάτι τέτοιο καθώς κατά το παρελθόν είχε κυκλοφορήσει δυο ανεπίσημες ταινίες μικρού μήκους για τον Venom και τον Punisher.

Η μίνι σειρά θα αποτελείται απο 7 επεισόδια, ενώ πρός το παρόν είναι άγνωστο το άν θα εμφανιστεί ο Karl Urban, ο οποίος κατά το παρελθόν είχει δηλώσει ότι θα επιθυμούσε πολύ να επιστρέψει στο ρόλο.

[UPDATE] Τελικά ο Shankar αποκάλυψε oτι η σειρά θα είναι animated, κάτι που έξυπνα δεν μας είπε απο την αρχή, για να συγκεντρώσει δημοσιότητα.

Δείτε το μήνυμα του "εκκεντρικού" Adi Shankar για του θαυμαστές του Dredd:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.