Ο Darren Aronofsky Θα Μεταφέρει Το "MaddAddam" Στην Τηλεόραση

0

Τα τελευταία χρόνια η αμερικανική τηλεόραση ζεί την επονομαζόμενη χρυσή εποχή, μια περίοδο όπου μεγάλα ονόματα σκηνοθετών και ηθοποιών δεν διστάζουν πλέον να συμμετάσχουν, καθώς οι αμοιβές και το κύρος έχουν σημειώσει πολύ μεγάλη άνοδο.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του σκηνοθέτη Darren Aronofsky ("Pi", "Requiem for a Dream", "Noah"), ο οποίος μέσα απο την εταιρεία παραγωγής του "Protozoa Pictures", υπέγραψε μια τριετή συμφωνία για την παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος με το δίκτυο HBO.

Πρώτο project της συνεργασίας των δυο πλευρών, θα αποτελέσει η μεταφορά με μορφή τηλεοπτικής σειράς της τριλογίας βιβλίων "MaddAddam", που έγραψε η Margaret Atwood. Η τριλογία περιλαμβάνει τις νουβέλες "Oryx and Crake", "Year of the Flood" και "MaddAddam".

MaddAddam-trilogy

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του πρώτου βιβλίου:

"To Oryx and Crake είναι ταυτόχρονα μια αξέχαστη ιστορία αγάπης και μια συναρπαστική ματιά του μέλλοντος. Ο Snowman - γνωστός ως Jimmy πρίν απο την επιδημία - πασχίζει να επιβιώσει σε ένα κόσμο όπου μπορεί να είναι και ο τελευταίος επιζών, ενώ θρηνεί το χαμό του καλύτερου του φίλου Crake αλλά και της όμορφης Oryx, της γυναίκας που αγαπούσαν και οι δύο.
Αναζητώντας απαντήσεις, ο Snowman ξεκινά ενα ταξίδι - με τη βοήθεια των παιδιών του Crake - διασχίζοντας την άγρια περιοχή που κάποτε φιλοξενούσε μια σπουδαία πόλη, μέχρι την ημέρα που οι πανίσχυρες πολυεθνικές ώθησαν την ανθρωπότητα σε μια ανεξέλεγκτη πορεία γενετικής μηχανικής."

Εκτός απο την παραγωγή, ο Aronofsky πιθανότατα θα βρεθεί και στη σκηνοθεσία, ενώ η Margaret Atwood θα συμμετάσχει σαν σύμβουλος παραγωγής.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.