Ο Chris Carter Επιστρέφει Με Νέες Σειρές Στην Τηλεόραση

0

Υστερα απο μια μακρόχρονη απουσία απο την τηλεόραση, ο δημιουργός του "The X-Files", Chris Carter φαίνεται να επιστρέφει, καθώς τα Amazon Studios έδωσαν το πράσινο φώς για το πιλοτικό επεισόδιο της νέας του σειράς, που φέρει τον τίτλο "The After".

"Το "The After" είναι ένα θρίλερ που περιστρέφεται γύρω απο ένα μυστηριώδες και ανεξήγητο γεγονός. Στο πνεύμα του "The X-Files", ενσωματώνει στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, αγωνίας, φόβου και παράνοια του πραγματικού κόσμου."

Ο Carter θα αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο, ενώ την παραγωγή θα αναλάβει η Georgeville TV, του Marc Rosen.

Πέρα όμως απο το "The After", ο Carter ετοιμάζει άλλη μια νέα σειρά, αυτή τη φορά για το δίκτυο AMC.

Σύμφωνα με τον δημιουργό:

"Η σειρά του AMC θα κινείται στο πολύ ενδιαφέρον θέμα που οι Bradley Manning, Edward Snowden, και Julian Assange αποκάλυψαν για εμάς. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, όλα άλλαξαν. Αυτό περιέργως συνέβη όταν το "The X-Files" σταμάτησε να προβάλλεται, βασικά όταν θέλαμε ηγετικά πρόσωπα που θα μας προστάτευαν, όταν θέλαμε μια δυνατή κυβέρνηση που θα μπορούσαμε να εμπιστευτούμε. Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση αυτή, όχι μόνο δεν άλλαξε, άλλα θα έλεγα ότι η δυσπιστία μας έχει αυξηθεί και για καλούς λόγους."

Οσον αφορά τίς φήμες που κάνουν λόγο για μια τρίτη ταινία του "The X-Files", ο Carter δήλωσε στο Empire:

"Νομίζω ότι όλοι μας θα θέλαμε η ομάδα να ξαναενωθεί. Εχω μια ιδέα για την τρίτη ταινία στο μυαλό μου. Η ημέρομηνία της εποίκισης πέρασε, και αυτό είναι κάτι που δεν θα αγνοούσαμε. Για την δεύτερη ταινία, ο διαθέσιμος προυπολογισμός ήταν μικρός και για μια αυτοτελή ιστορία, εμείς όμως θέλουμε να επιστρέψουμε στη μυθολογία."

Η αλήθεια είναι ότι πέρα απο το "The X-Files", ο Chris Carter δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο. Ομως, κάποιος που έχει δημιουργήσει μια απο τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών, μια σειρά τόσο πρωτοποριακή σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα πρίν απο σχεδόν 2 δεκαετίες σίγουρα αξίζει της προσοχής μας.

Περισσότερα νέα σύντομα στο cinemode.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.