Ο Cary Fukunaga Θα Σκηνοθετήσει Τη Σειρά "The Alienist"

0

Ο Cary Fukunaga θα σκηνοθετήσει το "The Alienist", την τηλεοπτική μεταφορά της νουβέλας που έγραψε ο Caleb Carr.

"Η σειρά εξελίσσεται στις κατοικίες και επαύλεις της εποχής του Gilded Age στην Νέα Υόρκη του 1896 και αφηγείται την ιστορία του Dr. Laszlo Kreizler, ο οποίος με την βοήθεια του δημοσιογράφου John Moore και του επιτρόπου της αστυνομίας Theodore Roosevelt, χρησιμοποιεί την αναδυόμενη επιστήμη της ψυχολογίας για ενα εντοπίσει τον πρώτο κατά συρροή δολοφόνο της Νέας Υόρκης."

Ο Cary Fukunaga έγινε ιδιαίτερα γνωστός χάρις στην εξαιρετική του δουλειά στην τηλεοπτική σειρά "True Detective" του HBO, μια δουλειά που του άνοιξε διάπλατα τις πόρτες τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον κινηματογράφο. Ο περιζήτητος πλέον Fukunaga αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει την ταινία "Beasts of No Nation", ενώ αμέσως μετά θα ασχοληθεί με το πολύκροτο remake του "It", την νέα μεταφορά της διάσημης νουβέλας του Stephen King.

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς του "The Alienist" θα γράψει ο καταξιωμένος σεναριογράφος Eric Roth ("Forrest Gump", "The Horse Whisperer"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Με τον Fukunaga στη σκηνοθεσία και τον Roth στο σενάριο, η νέα σειρά της Paramount και της Anonymous Content φαντάζει τουλάχιστον ενδιαφέρουσα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.