Η Νουβέλα "Dreamfall" Στην Τηλεόραση

0

Η DiGa Studios του ITV, απέκτησε τα δικαιώματα του "Dreamfall", της νέας νουβέλας της bestselling συγγραφέως Amy Plum. Η νέα νουβέλα της Plum που χαρακτηρίζεται σαν μια νέα εκδοχή των κλασικών ιστοριών τρόμου "A Nightmare on Elm Street" και του "Flatliners", θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 2 Μαϊου.

"Η ιστορία ακολουθεί το ταξίδι επτά ξένων που πάσχουν απο εξουθενωτική αϋπνία. Και οι επτά χαρακτήρες θα συμφωνήσουν να λάβουν μέρος σε μια πειραματική έρευνα ύπνου, που έχει σαν σκοπό την εύρεση θεραπείας για την διαταραχή τους. Ομως, όταν ο εξοπλισμός του εργαστηρίου δυσλειτουργεί, οι ασθενείς που βρίσκονται πλέον σε κώμα, θα εισέλθουν σε έναν εφιαλτικό κόσμο εκεί όπου οι χειρότεροι εφιάλτες τους γίνονται πραγματικότητα. Κυνηγημένοι απο τρομακτικά τέρατα απο τα πιο σκοτεινά βάθη της φαντασίας τους και βασανισμένοι απο βαθιά, τραυματικά μυστικά, οι συμμετέχοντες του πειράματος θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αντιμετωπίσουν τους μεγαλύτερους φόβους τους, για να αποδράσουν απο το Dreamfall."

Η Νουβέλα "Dreamfall" Στην Τηλεόραση

Σύμφωνα με το Deadline, η DiGa Studios απέκτησε τα δικαιώματα του βιβλίου με σκοπό την μεταφορά της ιστορίας στην τηλεόραση, κάτι που εκ πρώτης όψεως φαντάζει σαν μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση, καθώς η ιστορία προσφέρεται για το τηλεοπτικό φορμάτ...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.