Το Netflix Παρήγγειλε Το "Disjointed"

0

To Netflix παρήγγειλε τα πρώτα 20 επεισόδια απο το "Disjointed", την νέα κωμική τηλεοπτική σειρά του Chuck Lorre ("The Big Bang Theory", "Two And A Half Men"), που θα υλοποιήσει η Warner Bros TV.

"Η ιστορία εστιάζει σε μια υπέρμαχο της νομιμοποίησης της κάναβης, που θα δεί το όνειρο της να αποκτήσει ένα κάταστημα πώλησης φαρμακευτικής κάναβης στο Los Angeles, να παίρνει σάρκα και οστά. Μαζί της στο κατάστημα εργάζονται τρείς πωλητές κάνναβης (budtenders) και ένας ιδιαίτερα προβληματισμένος σεκιουριτάς."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Chuck Lorre και David Javerbaum ("Daily Show"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η βραβευμένη με Oscar Kathy Bates ("Misery", "American Horror Story"), ενώ τα ονόματα του υπόλοιπου cast παραμένουν προς το παρόν άγνωστα.

Η workplace σειρά θα εξελίσσεται κυρίως μέσα στο "κατάστημα", εκεί όπου η ιδιοκτήτρια και οι εξειδικευμένοι πωλήτες θα αλληλεπιδρούν με τους απαιτητικούς και εκκεντρικούς πελάτες.

Ετσι ύστερα και απο το "High Maintenance" του HBO που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο, άλλη μια "stoner" κωμωδία έρχεται στο αμερικανικό τηλεοπτικό τοπίο, που τα τελευταία φαίνεται να έχει χαλάρωσει απέναντι στην κάνναβη, που πλέον πωλείται νόμιμα σε αρκετές πολιτείες της Αμερικής...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.