Το Netflix Παρήγγειλε Το "Dear White People"

0

Σύμφωνα με το THR, το Netflix παρήγγειλε το "Dear White People", μια νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του Justin Simien, που κυκλοφόρησε το 2014 και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

"Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα Αφροαμερικανών φοιτητών και την ζωή τους σε ένα 'λευκό' κολέγιο της Αμερικής. Η ιστορία καταγράφει τις προσπάθειες των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων που επιχειρούν να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι στην μετα-φυλετική Αμερική, όπου οι φυλετικές εντάσεις εξακολουθούν να υπάρχουν, όμως τις περισσότερες φορές αγνοούνται."

Το σενάριο και την σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου έχει αναλάβει ο δημιουργός της ταινίας Justin Simien, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Devon Shepard, Stephanie Allain Bray και Julia Lebedev.

Το κινηματογραφικό "Dear White People" χρηματοδοτήθηκε απο crowdfunding και έκανε πρεμιέρα το 2014 στο Φεστιβάλ του Sundance, όπου και κέρδισε το βραβείο Special Jury Prize. Με έντονη σατυρική διάθεση που θίγει το φαινόμενο του ρατσισμού στην αμερικανική κοινωνία που συνήθως το κρύβει κάτω απο το χαλί, η σειρά του Justin Simien φαντάζει ενδιαφέρουσα αν και κάπως μονοδιάστατη.

Η παραγωγή της σειράς θα ξεκινήσει σε μερικούς μήνες, ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2017.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.