Το Netflix Παρήγγειλε Το "The Umbrella Academy"

0

Συνεχίζοντας την αδιάκοπη προσθήκη νέων παραγωγών στο πρόγραμμα του, το Netflix παρήγγειλε το "The Umbrella Academy", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης σειράς comic που δημιούργησε ο Gerard Way και εικογράφησε ο Gabriel Bá.

"Η ιστορία ακολουθεί τα αποξενωμένα μέλη μιας δυσλειτουρικής οικογένειας σούπερ ηρώων, γνωστή και ως Umbrella Academy, που αποτελείται απο τους Luther, Diego, Allison, Vanya, Klaus και Number Five. Τα μέλη της οικογένειας εργάζονται μαζί για λύσουν το μυστήριο πίσω απο τον θάνατο του πατέρα τους, ενώ την ίδια ώρα απομακρύνονται ο ένας απο τον άλλο, εξαιτίας των διαφορετικών προσωπικοτήτων και ικανοτήτων που διαθέτει ο καθένας τους."

Το Netflix Παρήγγειλε Το "The Umbrella Academy"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Jeremy Slater ("The Exorcist"), ενώ στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Steve Blackman ("Fargo"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Mike Richardson, Keith Goldberg και Gerard Way.

Το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει εξασφαλίσει το όνομα της Ellen Page ("Inception", "X-Men: Days of Future Past"), ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα μέλη.

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Universal Cable Productions και της Dark Horse Entertainment, θα διατεθεί μέσα στο 2018 απο το Netflix.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.