Το Netflix Απέκτησε Το "Sabrina The Teenage Witch"

0

Συνεχίζοντας τις επενδύσεις σε νέα τηλεοπτικά προγράμματα, το Netflix απέκτησε και το "Sabrina The Teenage Witch", την νέα τηλεοπτική μεταφορά της εικονογραφήμενης νουβέλας "The Chilling Adventures of Sabrina", της Archie Comics.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα τηλεοπτική σειρά του "Sabrina The Teenage Witch", δεν θα έχει καμία σχέση με την σειρά που προβλήθηκε απο το 1996 εως το 2003 στο Abc, με πρωταγωνίστρια την Melissa Joan Hart.

"Μια σκοτεινή ιστορία ενηλικίωσης που κινείται στον τρόμο, το μεταφυσικό, την μαγεία και με τόνο που θυμίζει το "Rosemary’s Baby" και το "The Exorcist". Η νέα μεταφορά βρίσκει τη Sabrina να πασχίζει με την διπλή της φύση (μισή μάγισσα-μισή θνητή), ενώ την ίδια ώρα καλείται να αντιμετωπίσει τις σατανικές δυνάμεις που απειλούν την ίδια, την οικογένεια της και τον κόσμο της ημέρας."

Το Netflix Απέκτησε Το "Sabrina The Teenage Witch"

Το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς θα γράψει ο Roberto Aguirre-Sacasa ("Glee", "Carrie", "Archie comics"), ο δημιουργός πίσω απο την σειρά "Riverdale" του δικτύου CW, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Lee Toland Krieger ("The Age of Adaline"). Την παραγωγή θα υλοποιήσουν η Warner Bros. TV και η Berlanti Productions του Greg Berlanti ("Arrow", "The Flash").

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε το "Sabrina The Teenage Witch" να καταλήγει στο CW, παρέα με το "Riverdale", η πρόταση του Netflix που προσέφερε τουλάχιστον δυο σαιζόν (20 επεισόδια), ανάγκασε τους ανθρώπους της Warner Bros. Tv να αναθεωρήσουν...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.