Το Netflix Απέκτησε Το "The Department of Time"

0

Τα τελευταία χρόνια το Netflix έχει εισέλθει δυναμικά στην παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος, δαπανώντας τεράστια ποσά στην δημιουργία νέων τηλεοπτικών σειρών. Ομως η υπηρεσία streaming δεν φαίνεται να αρκείται στην δημιουργία νέων σειρών, καθώς πάντα αναζητά να αποκτήσει και σειρές του εξωτερικού, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το βρετανικό "Black Mirror".

Συνεχίζοντας αυτή τη πρακτική και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, το Netflix απέκτησε τα διεθνή δικαιώματα του "The Department of Time" [El ministerio del tiempo], της ισπανικής σειράς φαντασίας που πρίν μερικούς μήνες ολοκλήρωσε την δεύτερη σαιζόν της.

Η ιστορία εστιάζει σε ένα μυστικό κρατικό τμήμα που υπάρχει απο την εποχή των Καθολικών Βασιλέων της Ισπανίας του 15ου αιώνα, ένα τμήμα όπου επιτρέπει σε συγκεκριμένους ανθρώπους να ταξιδεύουν στο παρελθόν. Οι υπάλληλοι που εργάζονται σε αυτή την υπηρεσία έχουν σαν καθήκον την φύλαξη των χρονοπυλών, με σκοπό την αποτροπή εισβολέων απο το παρελθόν στο παρόν ή και το αντίστροφο.

Το Netflix Απέκτησε Το "The Department of Time"

Το cast της ισπανικής σειράς.

Δημιουργοί της σειράς του ισπανικού δικτύου RTVE, είναι οι Javier Olivares και Pablo Olivares, δυο αδέλφια με μεγάλη προυπηρεσία στο ισπανικό τηλεοπτικό τοπίο.

Σύφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τρίτη σαιζόν του "The Department of Time" θα διαθέτει μεγάλυτερο budget με περισσότερα cgi εφέ και γενικότερα υψηλότερο επίπεδο παραγωγής. Οσον αφορά τις θεματικές ενότητες της νέας σαιζόν, αυτές θα περιλαμβάνουν τους Βοργίες, τον Simon Bolivar, την Εισβολή στη Νορμανδία και τον Alfred Hitchcock κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του San Sebastian το 1958.

Το όνομα της ισπανικής σειράς είχε ακουστεί έντονα τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς οι παραγωγοί της μήνυσαν την Sony και την NBCUniversal, με αφορμή την τηλεοπτική σειρά "Timeless", που οι Ισπανοί θεωρούν ότι αποτελεί μια πιστή αντιγραφή της δικής τους σειράς...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.