Νέο Trailer της Τηλεοπτικής Σειράς "Dracula" [Comic Con]

0

Το NBC κυκλοφόρησε στο Comic Con, ένα νέο trailer της νέας τηλεοπτικής σειράς "Dracula".

"Η σειρά παρουσιάζει τον Dracula καθώς φτάνει στο Λονδίνο παριστώντας τον Αμερικανό επιχειρηματία, ο οποίος ισχυρίζεται ότι θέλει να φέρει τις μοντέρνες επιστήμες στην Βικτωριανή κοινωνία. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που επιδιώκει είναι η εκδίκηση εναντίον αυτών που κατέστρεψαν τη ζωή του αιώνες νωρίτερα. Οταν όμως ερωτεύεται παράφορα μια γυναίκα που φαίνεται να είναι η μετενσάρκωση της νεκρής συζύγου του, τα σχέδια του παίρνουν άλλη τροπή..."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Cole Haddon, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Tony Krantz (" 24 "), Collin Callender, Anne Mensah, Reece Pearson και Gareth Neame ("Rome").

Στο ρόλο του Dracula βρίσκεται ο Jonathan Rhys Meyers ("The Tudors") ενώ τον ρόλο του Abraham Van Helsing θα υποδυθεί ο Thomas Kretschmann ("King Kong").

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Nonso Anozie, Jessica De Gouw, Oliver Jackson-Cohen, Nicholas Keith, Katie McGrath, Victoria Smurfit.

Το NBC έχει ήδη παραγγείλει τα πρώτα 10 επεισόδια, ενώ πρός το παρόν είναι άγνωστο αν η σειρά θα συνεχιστεί ή θα ολοκληρωθεί μέσα σε αυτά τα επεισόδια.

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς θα σκηνοθετήσει ο Daniel Knauf, σύμβουλος παραγωγής του "Spartacus: War of the Damned".

To "Dracula" θα κάνει πρεμιέρα στο NBC, στίς 25 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.