Νέο Trailer της Νέας Σειράς "Defiance"

0

Τρείς εβδομάδες πρίν απο την επίσημη πρεμιέρα της νέας sci-fi τηλεοπτικής σειράς "Defiance", το δίκτυο Syfy κυκλοφόρησε ένα νέο trailer.

"Στο έτος 2046, η Γή είναι διαφορετική και με νέους κανόνες. Τριάντα χρόνια μετά την άφιξη διάφορων φυλών εξωγήινων στη Γή, το τοπίο είναι τελείως διαφορετικό και μη αναγνωρίσιμο. Στη πόλη Defiance, εκεί που στο παρελθόν βρίσκονταν το St. Louis έρχεται ο μυστηριώδης Nolan και η συνεργάτης του του Irisa. Καθώς εγκαθίστανται στη πόλη της οποίας ηγείται η δήμαρχος Amanda Rosewater και με κατοίκους όπως ο ισχυρός Rafe McCawley, η τολμηρή ιδιοκτήτρια Kenya και το εξωγήινο ζευγάρι των Tarrs, περίεργα γεγονότα αρχίζουν να εκτυλίσσονται, γεγόνοτα που θα απειλήσουν την εύθραυστη ειρήνη της συνοριακής πόλης."

Σειρά επιστημονικής φαντασίας με μεγάλο προυπολογισμό και θεαματικά ειδικά εφέ απο τον σεναριογράφο Rockne S. O'Bannon ("Farscape", "The Triangle", "V") και τον παραγωγό Kevin Murphy ("Caprica") .

Πρωταγωνιστούν οι Grant Bowler, Julie Benz, Tony Curran, Jaime Murray, Mia Kirshner, Stephanie Leonidas, Brittany Allen, Carl Bauer, Jane McLean.

Το παρελθόν έχει αποδείξει ότι οι sci-fi σειρές έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης στην τηλεόραση, και ειδικά μια ακριβή σειρά σαν το "Defiance" θα χρειαστεί μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης για να "βγάλει" τη σαιζόν...

Το "Defiance" θα κάνει πρεμιέρα στο Syfy, στις 15 Απριλίου.

Δείτε trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.