Νέο Trailer Απο Το "Waco"

0

Η Paramount κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Waco", την νέα limited σειρά που αποτελείται απο έξι επεισόδια.

"Τον Φεβρουάριο του 1993, τα μάτια του κόσμου στράφηκαν στο Mount Carmel, μια μικρή θρησκευτική κοινότητα έξω απο το Waco του Texas. Οι κυβερνητικές υπηρεσίες Αλκοόλ, Καπνού και Όπλων (ATF), έχουν μόλις ολοκληρώσει μια τεράστια επιχείρηση και εισβολή στον David Koresh και τους ακολούθους του, γνωστοί και ως οι Branch Davidians. Υστερη απο την μεγαλύτερη ανταλλαγή πυρών στην αστυνομική ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, τέσσερις πράκτορες του ATF και έξι πολίτες σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν.

Υστερα απο την αποτυχημένη επιχείρηση της ATF, η υπόθεση πέρασε στα χέρια του FBI, όπου πολιόρκησε το ράντζο για 51 ημέρες. Μια πολιορκία που ολοκληρώθηκε με μια νέα επιχείρηση εισβολής με την χρήση δακρυγόνων, που υποτίθεται ότι θα ανάγκαζαν τα μέλη της οργάνωσης να βγούν έξω. Ομως κατά την διάρκεια της επιχείρησης και κάτω απο αδιευκρίνιστα αίτια, μια μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο Mount Carmel Center, με αποτέλεσμα τον θάνατο 76 μελών της οργάνωσης, συμπεριλαμβανομένου και του ηγέτη της David Koresh."

Στη σκηνοθεσία της σειράς που αποτελείται απο έξι επεισόδια βρίσκονται οι John Erick Dowdle και Drew Dowdle ("Quarantine", "As Above, So Below"), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο, βασισμένοι στα βιβλία "A Place Called Waco" του David Thibodeau και "Stalling for Time: My Life" του Gary Noesener.

Νέο Trailer Απο Το "Waco"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του David Koresh βρίσκεται ο Taylor Kitsch ("True Detective" S2, "John Carter"), ενώ ο Michael Shannon ("Man of Steel", "Boardwalk Empire") υποδύεται τον διαπραγματευτή του FBI, Gary Noesener.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι John Leguizamo, Andrea Riseborough, Melissa Benoist, Shea Whigham, Rory Culkin, Paul Sparks, Camryn Manheim και Julia Garner.

Με υπόβαθρο μια πολύ ενδιαφέρουσα, αληθινή ιστορία και με πλούσιο cast, το "Waco" αναμένεται σαν μια πολύ αξιόλογη τηλεοπτική παραγωγή που πιθανότατα θα συγκεντρώσει και αρκετές υποφηφιότητες για Emmy.

Το "Waco" θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου στο Paramount Network (πρώην SpikeTV).

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.