Νέο Trailer Απο Το "Yellowstone"

0

Το Paramount Network (πρώην Spike), κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Yellowstone", την νέα limited τηλεοπτική σειρά του δημιουργού Taylor Sheridan. Το νέο trailer φανερώνει μια περίεργη μίξη σύγχρονου γουέστερν και δράματος, σε μια σειρά με υψηλό επίπεδο παραγωγής και αξιόλογους συντελεστές.

"Η ιστορία ακολουθεί την οικογένεια Dutton και τον πατριάρχη της John Dutton (Costner), που ελέγχει το μεγαλύτερο όμορο ράντζο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο δέχεται συνεχείς επιθέσεις απο αυτούς με τους οποίους συνορεύει, άλλους γαιοκτήμονες, έναν Ινδιάνικο καταυλισμό και το πρώτο Εθνικό Πάρκο της χώρας. Μια έντονη ματιά ενός βίαιου κόσμου, όπου η αρπαγή της γής παράγει δισεκατομμύρια, την ώρα που οι πολιτικοί αγοράζονται και πωλούνται απο τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίου και ξυλείας.

Εκεί όπου το πόσιμο νερό δηλητηριάζεται απο την άντληση πετρελαίου και οι άλυτοι φόνοι δεν αποτελούν νέα. Ολα αυτά είναι οι συνέπειες του να ζείς στα νέα σύνορα. Είναι τα καλύτερα και χειρότερα της Αμερικής, μέσα απο τα μάτια μιας οικογένειας που αντιπροσωπεύει και τα δυο."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο της limited σειράς βρίσκεται ο Taylor Sheridan ("Hell or High Water", "Sicario", "Wind River"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι John Linson και Art Linson ("Sons of Anarchy", "Fight Club", "Heat").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του John Dutton βρίσκεται ο Kevin Costner ("Dances With Wolves"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kelly Reilly ("Flight", "True Detective"), , Gretchen Mol ("Boardwalk Empire"), Cole Hauser ("Tigerland", "White Oleander"), Wes Bentley ("American Beauty", "Interstellar"), Luke Grimes ("American Sniper", "The Magnificent Seven").

Η σειρά των δέκα επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου, στο Paramount Network.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.