Νέο Trailer Απο Το "White Lines"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "White Lines", την νέα τηλεοπτική σειρά του Álex Pina, του δημιουργού του "La Casa de Papel".
Το νέο trailer φανερώνει μια hardcore και ακατάλληλη σειρά, που εξελίσσεται στον πολύχρωμο και extreme κόσμο της Ibiza.

"Μερικές νύχτες είναι τόσο επικές που δύσκολα τις ξεπερνάς. Στις 15 Μαΐου, ανακάλυψε ένα παραδεισένιο νησί που ξεχειλίζει ναρκωτικά, μουσική, σεξ... και δολοφονίες. Από τον Álex Pina, δημιουργό της "Τέλειας Ληστείας", και τους παραγωγούς της σειράς "Το Στέμμα". Το "White Lines" αποδεικνύει ότι μερικές φορές η γραμμή ανάμεσα στο όνειρο και τον εφιάλτη είναι πάρα πολύ λεπτή. Και η Zoe Walker πλησιάζει επικίνδυνα στο να το ανακαλύψει και η ίδια.."

Νέο Trailer Απο Το "White Lines"

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Álex Pina ("La Casa de Papel"), ενώ στη σκηνοθεσία των επεισοδίων βρίσκονται οι Nick Hamm ("Driven"), Luis Prieto ("Pusher") και Ashley Way ("Torchwood").

Νέο Trailer Απο Το "White Lines"

Πρωταγωνιστούν οι Laura Haddock ("Da Vinci's Demons"), Tom Rhys Harries ("Britannia"), Alex Delescu ("Liar"), Daniel Mays ("1917"), Jamie Bacon ("Emmerdale"), Adrian Fekete, Belén López, Guillermo Lasheras, Pedro Casablanc, Javier Garrido García, Marta Milans, Rafael Morais, Javi Coll, Jade Alleyne, Tallulah Evans, Juan Carlos Vellido.

Το "White Lines" που αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 15 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

 

Trailer Απο Το "White Lines" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.