Νέο Trailer Από Το "We Are Who We Are" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "We Are Who We Are", την δραματική σειρά του Luca Guadagnino, που αποτελεί και την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά. Το νέο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη σειρά, που εστιάζει στα "βάσανα" της εφηβείας, τους πρώτους έρωτες και το δράμα πίσω από όλα αυτά, σε μια όμορφη παραγωγή με εξαιρετική κινηματογράφηση από τον Fredrik Wenzel ("Force Majeure", "The Square").

"Η ιστορία εστιάζει σε δυο παιδιά από την Αμερική που ζουν σε μια αμερικανική στρατιωτική βάση στην Ιταλία. Η σειρά εξερευνά τα ζητήματα της φιλίας, της πρώτης αγάπης, της ταυτότητας και εισάγει το κοινό στην πολύπλοκη ευχαρίστηση του να είσαι έφηβος. Μια ιστορία που θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά σε αυτήν την περίπτωση συμβαίνει σε αυτό το μικρό κομμάτι της Αμερικής στην Ιταλία."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Luca Guadagnino ("Call Me By Your Name", "Suspiria"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Sean Conway ("Ray Donovan"). Πρωταγωνιστούν οι Jack Dylan Grazer ("It"), Jordan Kristin Seamon, Chloë Sevigny ("Boys Don't Cry"), Alice Braga ("Elysium"), Tom Mercier, Kid Cudi, Faith Alabi, Beatrice Barichella, Corey Knight, Francesca Scorsese, Sebastiano Pigazzi και Ben Taylor.

Το "We Are Who We Are" που αποτελείται από οκτώ επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου, μέσα από το HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.