Νέο Trailer Απο Το "Wayward Pines"

0

Το δίκτυο Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Wayward Pines", την νέα τηλεοπτική σειρά του σκηνοθέτη M. Night Shyamalan ("The Sixth Sense", "Signs", "Unbreakable").

"Ενα ψυχολογικό θρίλερ όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η σειρά εστιάζει στον πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας (Secret Service) Ethan Burke (Matt Dillon), ο οποίος καταφθάνει στη βουκολική πόλη του Wayward Pines με αποστολή να βρεί δυο ομοσπονδιακούς πράκτορες που αγνοούνται. Όμως αντί για απαντήσεις, η έρευνα του πράκτορα Burke δημιουργεί περισσότερες ερωτήσεις αλλά και την αίσθηση ότι δύσκολα θα φύγει ζωντανός απο το Wayward Pines."

Η σειρά που βασίζεται στη νουβέλα "Pines" του Blake Crouch, έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα της νέας σαιζόν του δικτύου Fox, με παραγωγούς τους M. Night Shyamalan, Donald De Line ("The Stepford Wives"), Ashwin Rajan ("Devil") και σεναριογράφο τον Chad Hodge ("The Playboy Club").

Πρωταγωνιστούν οι Matt Dillon, Terrence Howard, Carla Gugino, Juliette Lewis, Andrew Jenkins, Melissa Leo, Shannyn Sossamon, Sarah Jeffery, Lindsey Kraft.

Αν και οι τελευταίες κινηματογραφικές δουλειές του M. Night Shyamalan υπήρξαν άκρως αποτυχημένες, η πρώτη του προσπαθεια στην τηλεόραση φαντάζει υποσχόμενη και υψηλού προφίλ, καθώς διαθέτει μια ενδιαφέρουσα πλοκή και πολύ αξιόλογο cast.

Το "Wayward Pines" που θυμίζει κάτι απο "Twin Peeks", θα αποτελείται απο 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στο Fox στίς 14 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

 

wayward-pines-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.