Νέο Trailer Απο Το "Watchmen" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Watchmen", την τηλεοπτική μεταφορά του εντυπωσιακού comic του Alan Moore. Το νέο trailer επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που ήθελαν την σειρά να ακολουθεί τον δικό της δρόμο και όχι αυτόν του comic, σε μια τηλεοπτική σειρά που φαντάζει καλογυρισμένη και με πολύ υψηλό επίπεδο παραγωγής.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε ενα εναλλακτικό σύμπαν, όπου οι σούπερ ήρωες αντιμετωπίζονται σαν εγκληματίες, σε μια σειρά που υιοθετεί την νοσταλγία της ομώνυμης και πρωτοποριακής εικονογραφημένης νουβέλας και που προσπαθεί να προσθέσει τα δικά της νέα στοιχεία."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Damon Lindeloff ("Lost", "Prometheus", "The Leftovers"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Joseph E. Iberti, Nicole Kassell και Tom Spezialy.

Το πλούσιο cast αποτελείται απο τους Jeremy Irons ("Lolita"), Regina King ("The Leftovers"), Don Johnson ("Miami Vice"), Jean Smart ("Legion"), Tim Blake Nelson ("The Ballad of Buster Scruggs"), Louis Gossett Jr. ("An Officer and a Gentleman"), Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers και Dylan Schombing.

Το "Watchmen" θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, μέσα απο το HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.