Νέο Trailer Από Το "Utopia" Του Amazon

0

Το Amazon κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Utopia", το remake της τηλεοπτικής συνωμοσιολογικής σειράς που δημιούργησε ο Dennis Kelly, στο βρετανικό Channel 4. Το νέο trailer φανερώνει ένα αμερικάνικο remake με μεγάλο budget και υψηλό επίπεδο παραγωγής, ενώ η ιστορία φαντάζει εξαιρετικά επίκαιρη.

"Η σειρά εστιάζει σε μια ομάδα φανατικών θαυμαστών μιας underground εικονογραφημένης νουβέλας, που ξαφνικά γίνονται και οι ίδιοι συμμέτοχοι στη σκοτεινή πλοκή της, όταν μαθαίνουν ότι ο συγγραφέας έχει ήδη γράψει και το δεύτερο μέρος της. Δυστυχώς όμως, το νέο χειρόγραφο είναι κάτι περισσότερο απο ένα απλό βιβλίο, και αυτοί που το αναζητούν μπλέκουν ξαφνικά σε ένα παιχνίδι συνομωσιών και συγκλονιστικών ανατροπών, την ώρα που το αληθινό νόημα του βιβλίου σταδιακά αποκαλύπτεται..."

Νέο Trailer Από Το "Utopia" Του Amazon

Επικεφαλής στο νέο εγχείρημα είναι η Gillian Flynn ("Gone Girl", "Dark Places"), η οποία έχει γράψει το σενάριο και θα εκτελέσει χρέη showrunner και παραγωγού, μαζί με τον δημιουργό της original σειράς Dennis Kelly.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Jessica Hyde βρίσκεται η Sasha Lane ("American Honey"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι John Cusack ("High Fidelity"), Rainn Wilson ("The Office"), Desmin Borges ("You’re the Worst"), Ashleigh LaThrop ("Fifty Shades of Grey"), Farrah Mackenzie ("Logan Lucky"), Christopher Denham ("Manhattan"), Dan Byrd ("Heroes"), Cory Michael Smith ("Gotham").

Νέο Trailer Από Το "Utopia" Του Amazon

Η πρώτη σεζόν του "Utopia" που αποτελείται από εννέα επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.