Νέο Trailer Απο Το "Titans"

0

Το DC Universe κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Titans", την τηλεοπτική μεταφορά του comic "Teen Titans" της DC Comics. Το νέο trailer φανερώνει μια σκοτεινή, πλήν πρόχειρη και cheesy νεανική σειρά, που φαντάζει σαν μια πιο σκοτεινή και βίαιη εκδοχή των σειρών comic του δικτύου CW ("Arrow", "Flash").

"Το Titans εστιάζει γύρω απο την επώνυμη ομάδα των νεαρών σούπερ ηρώων της DC Comics. Ο Dick Grayson και η Rachel Roth, ένα ιδιαίτερο νεαρό κορίτσι που στοιχειώνεται απο μια περιέργη σκοτεινή δύναμη, θα μπλεχτούν σε μια συνομωσία που μπορεί να φέρει την Κόλαση στη Γή. Κατά την διάρκεια της πορείας τους, θα τους ακολουθήσουν η θερμοκέφαλη Starfire και ο αξιογάπητος Beast Boy. Μαζί, θα εξελιχθούν σε μια παρένθετη οικογένεια και ομάδα ηρώων."

Νέο Trailer Απο Το "Titans"

Το σενάριο της σειράς έχει γράωει ο Akiva Goldsman ("A Beautiful Mind", "I Am Legend"), που εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti και Geoff Johns, την ομάδα πίσω απο της σειρές "Arrow" & "The Flash", του δικτύου CW.

Νέο Trailer Απο Το "Titans"

Πρωταγωνιστούν οι Brenton Thwaites ("Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales"), Alan Ritchson ("The Hunger Games: Catching Fire"), Minka Kelly ("Almost Human"), Anna Diop ("24: Legacy"), Teagan Croft ("Home and Away") και Ryan Potter ("Big Hero 6").

Νέο Trailer Απο Το "Titans"

Η τηλεοπτική σειρά του "Titans" θα αποτελέσει την πρώτη παραγωγή που θα διατεθεί μέσα απο την νέα υπηρεσία streaming της Warner Bros. που κάνει εγκαίνια το φθινόπωρο, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το "Young Justice: Outsiders", μια νέα animated σειρά, βασισμένη στο παλαιότερο "Young Justice".

Η πρώτη σαιζόν του "Titans" που αποτελείται απο 13 επεισόδια, θα διατεθεί μέσα στο 2018 απο το DC Digital Service.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.