Νέο Trailer Απο Το "Tidelands" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Tidelands", την πρώτη αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας streaming. Το νέο trailer φανερώνει μια τηλεοπτική σειρά με young adult ύφος και αισθησιακή ατμόσφαιρα, μια σειρά που σίγουρα δεν είναι για ολα τα γούστα.

"Η ιστορία ακολουθεί την Cal McTeer, μια νεαρή γυναίκα που επιστρέφει στο σπίτι της, στο μικρό ψαροχώρι του Orphelin Bay, ύστερα απο δέκα χρόνια στο αναμορφωτήριο και την φυλακή. Όταν το πτώμα ενός ντόπιου ψαρά ξεβράζεται στην ακτή, η μυστική σχέση της πόλης με το εμπόριο ναρκωτικών, έρχεται πλέον στην επιφάνεια. Η Cal θα πρέπει να ξεσκεπάσει τα πολύ καλά κρυμένα μυστικά της πόλης, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να εξερευνήσει μια ομάδα περιθωριακών που ζούν σε μια κρυφή περιοχή του κόλπου, μια ομάδα όμορφων αλλά και επικίνδυνων πλασμάτων."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Stephen M. Irwin ("Secrets and Lies", "Harrow"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Catriona McKenzie ("Satellite Boy").

Πρωταγωνιστούν οι Charlotte Best ("Home & Away", "Puberty Blues"), Elsa Pataky ("Fast and the Furious"), Aaron Jakubenko ("Spartacus: War of the Damned"), Peter O’Brien (X-Men Origins: Wolverine), Marco Pigossi, Mattias Inwood, Madeleine Madden, Caroline Brazier, Dalip Sondhi.

Το "Tidelands" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 14 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:


 

Νέο Trailer Απο Το "Tidelands" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.