Νέο Trailer Από Το "Them" Του Amazon

0

Το Amazon κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Them", την νέα τηλεοπτική ανθολογία τρόμου των Little Marvin & Lena Waithe, που σύμφωνα με την περιγραφή κάθε σεζόν θα εξερευνά τον τρόμο στην Αμερική. Το trailer της πρώτης σεζόν που εξελίσσεται στη δεκαετία του 50', φανερώνει ουσιαστικά ολόκληρη την πλοκή, που εστιάζει στον εφιάλτη που θα ζήσει μια οικογένεια Αφροαμερικανών, όταν θα μετακομίσουν σε μια ειδυλιακή γειτονιά των προαστίων όπου κατοικούν ανισόρροποι λευκοί.

Νέο Trailer Από Το "Them" Του Amazon

"Η πρώτη σεζόν της σειράς εξελίσσεται στη δεκαετία του 50' και ακολουθεί μια οικογένεια Αφροαμερικανών, που μετακομίζουν από την Βόρεια Καρολίνα σε μια γειτονιά λευκών κατοίκων στο Λος Άντζελες, σε μια περίοδο γνωστή και ως 'Η Μεγάλη Μετανάστευση'. Η ειδυλλιακή κατοικία της οικογένειας, σύντομα θα μετατραπεί στο σημείο μηδέν, καθώς κακόβουλες δυνάμεις τόσο από την διπλανή πόρτα όσο και από άλλους κόσμους, απειλούν να χλευάσουν, να ρημάξουν και να τους καταστρέψουν."

Νέο Trailer Από Το "Them" Του Amazon

Δημιουργός της σειράς είναι ο Little Marvin, ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με την Lena Waithe. Πρωταγωνιστούν οι Deborah Ayorinde, Ashley Thomas, Alison Pill, Ryan Kwanten, Shahadi Wright Joseph, Melody Hurd, Christopher Heyerdahl, Abbie Cobb, Sophie Guest, John Patrick Jordan.

Η πρώτη σεζόν του "Them", που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Sony Pictures Television και της Amazon Studios, θα διατεθεί στις 9 Απριλίου μέσα από το Amazon Prime Video.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.