Νέο Trailer Απο Το "The Walking Dead World Beyond"

0

Το AMC κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "The Walking Dead World Beyond", την νέα spinoff σειρά από το σύμπαν της τηλεοπτικής σειράς "The Walking Dead". Το νέο trailer φανερώνει μια σειρά που φαίνεται να διαφέρει σε ατμόσφαιρα από τις άλλες δυο σειρές του "κουρασμένου" franchise ("The Walking Dead" & "Fear the Walking Dead"), καθώς διαθέτει νεανικό cast, πιο αισιόδοξο τόνο και ύφος που μοιάζει αρκετά με τις young adult ταινίες "The Hunger Games" και "Divergent".

Νέο Trailer Απο Το "The Walking Dead World Beyond"

"Η τρίτη σειρά του franchise εστιάζει σε δυο γυναικείους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, που ανήκουν στην πρώτη γενιά που ενηλικιώνεται στην αποκάλυψη που όλοι πλέον γνωρίζουμε. Κάποιοι θα εξελιχθούν σε ήρωες. Κάποιοι στους κακούς της υπόθεσης. Στο τέλος, όλοι θα αλλάξουν για πάντα. Ενήλικες και κατασταλαγμένοι στις ταυτότητες τους, καλές και κακές."

Νέο Trailer Απο Το "The Walking Dead World Beyond"

Δημιουργοί της νέας σειράς είναι ο Scott M. Gimple ("The Walking Dead", "Fear the Walking Dead") και ο Matthew Negrete ("The Walking Dead"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Νέο Trailer Απο Το "The Walking Dead World Beyond"

Πρωταγωνιστούν οι Julia Ormond, Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Nico Tortorella, Joe Holt, Christina Marie Karis, Prabdeep Gill, Rick Kelvin Branch, Christina Brucato.

Το "The Walking Dead World Beyond", θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.