Νέο Trailer Απο Το "The Undoing"

0

Το HBO κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Undoing", την νέα limited σειρά του David E. Kelley, που είναι βασισμένη στο βιβλίο "You Should Have Known" της Jean Hanff Korelitz. Το νέο trailer φανερώνει μια έντονη, δραματική σειρά, με υψηλό προφίλ και αξιόλογο cast.

"Η ιστορία ακολουθεί τους Grace και Jonathan Fraser, ενα ζευγάρι που ζεί την ζωή που είχε ονειρευτεί. Κατά την διάρκεια μιας νύχτας ενα χάσμα δημιουργείται στις ζωές τους: ενας βίαιος θάνατος και μια σειρά φοβερών αποκαλύψεων. Έχοντας μείνει πίσω κατά την διάρκεια της κλιμακούμενης και δημόσιας καταστροφής και τρομοκρατημένη που δεν κατάφερε να ακούσει την ίδια την συμβούλη της, η Grace θα πρέπει να διαλύσει μια ζωή και να δημιουργήσει μια καινούργια για το παιδί και την οικογένεια της."

Δημιουργός της σειράς είναι ο David E. Kelley ("Big Little Lies", "Mr. Mercedes"), ενώ στη σκηνοθεσία και των επτά επεισοδίων βρίσκεται η Susanne Bier ("The Night Manager").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Nicole Kidman και Hugh Grant, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Donald Sutherland, Edgar Ramírez, Lily Rabe, Ismael Cruz Cordova, Noah Jupe, Sofie Gråbøl, Fala Chen, Jim Cleary, Vedette Lim.

Το "The Undoing" που αποτελείται από επτά επεισόδια, ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαΐου, όμως λόγω κορονοϊού το HBO μετέφερε την πρεμιέρα για τον Νοέμβριο του 2020.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.