Νέο Trailer Απο Το "The Umbrella Academy"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Umbrella Academy", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης σειράς comic που δημιούργησε ο Gerard Way και εικονογράφησε ο Gabriel Bá. Το νέο trailer που είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, φανερώνει μια τηλεοπτική σειρά γεμάτη δράση, αλλά και περίεργο σύμπαν, καθώς η πλοκή φαίνεται αρκετά εξωπραγματική.

"Μέσα στην ίδια ημέρα, το 1989, 43 νεογνά γεννιούνται ανεξήγητα απο τυχαίες και μη συνδεδεμένες γυναίκες, που δεν είχαν σημάδια εγκυμοσύνης την προηγούμενη ημέρα. Επτά απο αυτά υιοθετούνται απο τον Sir Reginald Hargreeves, εναν δισεκατομμυριούχο βιομήχανο που ιδρύει την Umbrella Academy και προετιμάζει τα 'παιδιά' του για να σώσουν τον κόσμο. Όμως, δεν εξελίχθηκαν όλα όπως τα είχε σχεδιάσει. Στα εφηβικά τους χρόνια, η οικογένεια έχασε την συνοχή της και η ομάδα διαλύθηκε. Τώραμ τα έξι εναπομείναντα μέλη που βρίσκονται στην ηλικία των 30+, επανενώνονται με αφορμή τον θάνατο του Hargreeve. Οι Luther, Diego, Allison, Vanya, Klaus και Number Five, εργάζονται μαζί για να λύσουν το μαζί για λύσουν το μυστήριο πίσω απο τον θάνατο του πατέρα τους, ενώ την ίδια ώρα απομακρύνονται ο ένας απο τον άλλο, εξαιτίας των διαφορετικών προσωπικοτήτων και ικανοτήτων που διαθέτει ο καθένας τους, αλλά και μιας επικείμενης παγκόσμιας απειλής."

Νέο Trailer Απο Το "The Umbrella Academy"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Jeremy Slater ("The Exorcist"), ενώ στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Steve Blackman ("Fargo"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Mike Richardson, Keith Goldberg και Gerard Way.

Πρωταγωνιστούν οι Ellen Page ("Inception", "X-Men: Days of Future Past"), Tom Hopper ("Black Sails"), David Castañeda ("Sicario: Day of the Soldado"), Emmy Raver-Lampman ("A Million Little Things"), Robert Sheehan ("Genius"), Aidan Gallagher ("Nicky, Ricky, Dicky & Dawn"), Cameron Britton ("Mindhunter"), Kate Walsh ("Fargo") και Mary J. Blige ("Mudbound").

Το "The Umbrella Academy" που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 15 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.