Νέο Trailer Απο Το "The Third Day" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Third Day", την νέα limited τηλεοπτική σειρά των Dennis Kelly και Felix Barrett. Το νέο trailer φανερώνει μια αλλόκοτη σειρά, που ακολουθεί έναν άνδρα που ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες νησί στα ανοικτά της βρετανικής ακτογραμμής, ένα νησί που έτσι και το επισκεφθείς δεν μπορείς να το εγκαταλείψεις.

Αν και το HBO δεν έχει κάνει γνωστή την πλοκή της σειράς, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αποτελείται από έξι επεισόδια, που χωρίζονται σε δυο κεφάλαια. Τα τρία πρώτα αναφέρονται ως Καλοκαίρι (Summer) και ακολουθούν τον χαρακτήρα του Sam (Jude Law), έναν άνδρα που προσελκύεται από ένα μυστηριώδες νησί, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ομάδα κατοίκων που πασχίζουν να διατηρήσουν τα έθιμα και τις παραδόσεις του νησιού με κάθε κόστος.

Τα υπόλοιπα τρία αναφέρονται ως Χειμώνας (Winter) και ακολουθούν τον χαρακτήρα της Helen (Naomie Harris), μιας δυναμικής γυναίκας που καταφτάνει στο νησί αναζητώντας απαντήσεις, μια άφιξη που θα αποτελέσει το έναυσμα για μια μάχη για την μοίρα του νησιού.

Το σενάριο του "Summer" έχει γράψει ο Dennis Kelly ("Utopia"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Marc Munden ("Utopia"). Ενώ όσον αφορά το "Winter", το σενάριο έχουν γράψει οι Kit de Waal, Dean O’Loughlin και Dennis Kelly, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Philippa Lowthorpe ("The Crown").

Πρωταγωνιστούν οι Jude Law ("The New Pope"), Naomie Harris ("Spectre"), Emily Watson ("Chernobyl"), Katherine Waterston ("Alien: Covenant"), Freya Allan ("The Witcher"), Paddy Considine, Gianni Calchetti, Amer Chadha-Patel, Paddy Considine, Greg Draven.

Η πρεμιέρα του "The Third Day" ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τον Μάϊο, όμως λόγω της παγκόσμιας κρίσης που βιώνουμε, το HBO αναγκάστηκε να μεταφέρει την πρεμιέρα για το φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.