Νέο Trailer Απο Το "The Society"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Society", την νέα τηλεοπτική σειρά του Chris Keyser. Το νέο trailer που είναι μεγαλύτερης διάρκειας, μας δίνει μια καλύτερη εικόνα της νεανικής σειράς, που φαίνεται να εστιάζει στον τρόπο που λειτουργούν οι ανθρώπινες κοινωνίες, συνδυάζοντας το δράμα με το μεταφυσικό.

Νέο Trailer Απο Το "The Society"

"Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα εφήβων, που μεταφέρονται μυστηριωδώς σε ενα αντίγραφο της πλούσιας πόλης τους στη New England, χωρίς κανένα ίχνος των γονιών τους. Καθώς πασχίζουν να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί και το πως θα μπορούσαν να γυρίσουν πίσω, θα πρέπει να αποκαταστήσουν την τάξη και να σχηματίσουν συμμαχίες αν θέλουν να επιβιώσουν."

Νέο Trailer Απο Το "The Society"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Chris Keyser ("Tyrant"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Marc Webb ("500 Days of Summer"). Πρωταγωνιστούν οι Rachel Keller, Kathryn Newton, Kristine Froseth, Alex Fitzalan, Natasha Liu Bordizzo, Jose Julian, Jacques Colimon, Grace Victoria Cox, Sean Berdy, Toby Wallace, Gideon Adlon, Olivia DeJonge, Alex MacNicoll, Salena Qureshi, Jack Mulhern.

Το "The Society" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 10 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.