Νέο Trailer Από Το "The Shrink Next Door"

0

Το Apple Tv+ κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "The Shrink Next Door", την κωμική τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στο ομώνυμο podcast της Wondery και μια αληθινή ιστορία. Το trailer φανερώνει μια δραματική κωμωδία με δυο ταλαντούχους κωμικούς (Ferrell, Rudd), που συνεργάζονται ξανά ύστερα από το "Anchorman 2" του 2013, σε μια περίεργη σειρά που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και έναν ψυχίατρο που προσπάθησε να "κλέψει" την ζωή του ασθενή του.

"Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το 'The Shrink Next Door' καταγράφει την περίεργη σχέση ανάμεσα στον ψυχίατρο των σταρ Dr. Isaac “Ike” Herschkopf (Paul Rudd) και τον επί χρόνια ασθενή του Martin “Marty” Markowitz (Will Ferrell). Κατά την διάρκεια της σχέσης τους, ο χαριτωμένος Ike εισέρχεται σταδιακά στη ζωή του Marty και αργότερα πηγαίνει και στο σπίτι του στο Hamptons, παρακαλώντας τον να τον ορίσει πρόεδρο της οικογενειακής επιχείρησης. Η σειρά εξερευνά το πως μια φαινομενικά φυσιολογική δυναμική γιατρού-ασθενούς, μετατρέπεται σε μια σχέση εκμετάλλευσης, γεμάτη με χειραγώγηση, παιχνίδια εξουσίας και δυσλειτουργία στα καλύτερα της."

Νέο Trailer Από Το "The Shrink Next Door"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Georgia Pritchett ("Veep", "Glued"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Will Ferrell και Paul Rudd. Πρωταγωνιστούν οι Will Ferrell, Paul Rudd, Kathryn Hahn, Casey Wilson, Gable Swanlund, Sarayu Blue, Kesia Brooke, Mathew Trent Hunnicutt, Alina Abbe.

Το "The Shrink Next Door" θα διατεθεί μέσα από το Apple Tv+ στις 12 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.