Νέο Trailer Απο Το "The Righteous Gemstones"

0

Το HBO κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Righteous Gemstones", την νέα τηλεοπτική σειρά του Danny McBride. Το νέο trailer φανερώνει μια σατιρική κωμωδία που ρίχνει φώς με υστερικό τρόπο, στο απίστευτο και όμως αληθινό φαινόμενο των τηλευαγγελιστών, που είς το όνομα της πίστης, στήνουν επιχειρήσεις εκατομμυρίων δολαρίων.

"Η σειρά εστιάζει σε μια διάσημη οικογένεια τηλευαγγελιστών, με μεγάλη παράδοση στην απόκλιση, την απληστεία και το φιλανθρωπικό έργο, ολα εις το όνομα του Ιησού Χριστού. Επικεφαλής είναι ο Jesse Gemstone, ο οποίος βλέπει τον εαυτό σαν πρωτοπόρο στο ποιμαντικό έργο, παίρνοντας αυτό που του άφησε ο πατέρας του Eli Gemstone, εξελίσσοντας το για ενα πιο μοντέρνο ακροατήριο."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Danny McBride, ο οποίος εκτελεί και χρέη σκηνοθέτη και παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν οι Danny McBride ("Eastbound & Down", "Vice Principals"), John Goodman ("Captive State"), Edi Patterson ("Vice Principals"), Cassidy Freeman ("Smallville"), Tony Cavalero ("School of Rock"), Adam Devine ("Pitch Perfect"), Tim Baltz ("Drunk History"), Greg Alan Williams ("Hidden Figures").

Το "The Righteous Gemstones" θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου, μέσα απο το HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.