Νέο Trailer Απο Το "The Right Stuff"

0

Το Disney+ κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "The Right Stuff", μια νέα δραματική τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία της πρώτης ομάδας αστροναυτών που δημιούργησε η NASA για το "Project Mercury", το 1959. Μια ιστορία που το 1983 μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο, με πρωταγωνιστές τους Sam Shepard, Scott Glenn και Ed Harris.

Το νέο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη σειρά, που και αυτή εστιάζει στα πρώτα βήματα του διαστημικού προγράμματος της NASA, μια ιστορία που το παρελθόν μας διδάξει πως δύσκολα προσελκύει και δελεάζει το τηλεοπτικό κοινό.

"Η νέα σειρά εξετάζει την ιστορία που εξελίχθηκε στο πρώτο 'reality show' της Αμερικής, καθώς οι φιλόδοξοι αστροναύτες του προγράμματος Project Mercury της Nasa και οι οικογένειες τους μετατράπηκαν απο την μια στιγμή στην άλλη σε διασημότητες, σε έναν διαγωνισμό που είτε θα τους σκότωνε, είτε θα τους έκανε αθάνατους."

Στη θέση του showrunner της σειράς, που είναι βασισμένη στο bestselling βιβλίο του Tom Wolfe, βρίσκεται ο Mark Lafferty ("Halt and Catch Fire", "Genius", "Tales from the Loop"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον ηθοποιό Leonardo DiCaprio, που σεμμέτεχει στο project μέσα απο δική του εταιρεία παραγωγής Appian Way Productions.

Πρωταγωνιστούν οι Jake McDorman ("Limitless" tv series), Michael Trotter ("Underground"), Patrick J. Adams ("Suits"), James Lafferty ("One Tree Hill), Aaron Staton ("Mad Men"), Colin O'Donoghue ("Once Upon a Time"), Micah Stock ("Escape at Dannemora"), Eric Ladin ("The Killing"), Sacha Seberg, Jordan Woods-Robinson, Shannon Lucio, Rachel Burttram, Nora Zehetner.

Αν και το "The Right Stuff", που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, αρχικά ξεκίνησε για το National Geographic, τελικά θα διατεθεί μέσα από το Disney+ το προσεχές φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.