Νέο Trailer Απο Το "The Returned"

0

Το δίκτυο A&E κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Returned", την αμερικανική διασκευή της γαλλικής τηλεοπτικής σειράς "Les Revenants", του Fabrice Gobert.

"Το "Les Revenants" βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του 2004 που σκηνοθέτησε ο Robin Campillo. Η ιστορία εστιάζει σε μια μικρή πόλη, η οποία αναστατώνεται όταν αρκετοί νεκροί άνθρωποι αρχίζουν να επιστρέφουν στη ζωή, χωρίς να έχουν γεράσει ή να γνωρίζουν ότι είναι νεκροί. Καθώς προσπαθούν να επιστρέψουν στις ζωές τους, περίεργα φαινόμενα και φρικτοί φόνοι αρχίζουν να συμβαίνουν."

Το σενάριο της αμερικανικής σειράς έχει αναλάβει ο Carlton Cuse («Bates Motel», «Lost»), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Raelle Tucker («True Blood»).

Πρωταγωνιστούν οι Mary Elizabeth Winstead, Michelle Forbes, Sandrine Holt, India Ennenga, Mark Pellegrino, Tandi Wright, Sophie Lowe, Mat Vairo, Kevin Alejandro, Dylan Kingwell, Jeremy Sisto.

Αν και η αμερικανική διασκευή μοιάζει με μια πιστή και αχρείαστη επανάληψη της γαλλικής, ο Carlton Cuse έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι η δική του εκδοχή θα έχει να προσφέρει κάτι το διαφορετικό.

To "The Returned" θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαρτίου στο A&E.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.