Νέο Trailer Από Το "The Queen’s Gambit" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "The Queen’s Gambit", την limited τηλεοπτική σειρά του Scott Frank. Το νέο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη και αξιόλογη σειρά, που φαίνεται να ξεφεύγει από την κλασική ιστορία με την άνοδο του outsider, προσθέτοντας και άλλα στοιχεία που κάνουν την ιστορία πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

"Η νέα limited σειρά αποτελεί μια ιστορία ενηλικίωσης, που εξερευνά το αληθινό τίμημα της ιδιοφυΐας. Εγκαταλελειμμένη και παρατημένη σε ένα ορφανοτροφείο του Kentucky στα τέλη της δεκαετίας του 50', η νεαρή Beth Harmon (Anya Taylor-Joy) ανακαλύπτει πως διαθέτει απίστευτο ταλέντο στο σκάκι, ενώ την ίδια ώρα αποκτά εθισμό στα ηρεμιστικά, που παρείχε το κράτος ως μια μορφή καταστολής των παιδιών. Στοιχειωμένη από τους προσωπικούς της δαίμονες και ωθούμενη από ένα κοκταίηλ ναρκωτικών και εμμονής, η Beth μεταμορφώνεται σε μια πολύ ικανή παίκτρια, αποφασισμένη να σπάσει τα παραδοσιακά όρια που καθιερώθηκαν στον ανδροκρατούμενο χώρο του επαγγελματικού σκακιού."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Scott Frank, ο οποίος βρίσκεται στη σκηνοθεσία και το σενάριο, που είναι βασισμένο στην νουβέλα του Watler Tevis.

Πρωταγωνιστούν οι Anya Taylor-Joy ("The Witch"), Bill Camp, Moses Ingram, Harry Melling, Chloe Pirrie, Annabeth Kelly, Marielle Heller, Janina Elkin, Jacob Fortune-Lloyd, Dolores Carbonari, Marcin Dorocinski.

Το "The Queen’s Gambit" που αποτελείται από επτά επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 23 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.