Νέο Trailer Απο Το "The Missing"

0

Με αφορμή την σημερινή Βρετανική (η αμερικανική θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου) πρεμιέρα της τηλεοπτικής μίνι σειράς "The Missing", το BBC κυκλοφόρησε ένα νέο, αγωνιώδες trailer.

"Η ιστορία εστιάζει στην ψυχολογική κατάρρευση και το ανθρωποκυνηγητό που ακολούθησε ύστερα απο την εξαφάνιση ενός 5χρονου παιδιού, που έκανε διακοπές μαζί με τους γονείς του, στη Γαλλία το 2006. Η σειρά που εξελίσσεται σε δυο χρονικές περιόδους, εξερευνά και τον δραματικό αντίκτυπο που είχε η εξαφάνιση του παιδιού στις σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων."

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι Harry Williams & Jack Williams ("Roman's Empire"), ενώ στην σκηνοθεσία βρίσκεται Tom Shankland ("Ripper Street").

Πρωταγωνιστούν οι James Nesbitt ("The Hobbit Trilogy"), Frances O'Connor ("A.I. Artificial Intelligence"), Tchéky Karyo ("The Patriot"), Sebastian Badarau, Max Wrottesley, Yassine Fadel, Oliver Gatz, Arsher Ali, Titus De Voogdt, Émilie Dequenne, Jason Flemyng, Eric Godon, Oliver Hunt.

Η συμπαραγωγή του Starz και του BBC, θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στίς 28 Οκτωβρίου στη Βρετανία και στις 15 Νοεμβρίου στην Αμερική.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.