Νέο Trailer Απο Το "The Innocents"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Innocents", την νέα τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας streaming. Το νέο trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο μεταφυσικό δράμα, με όμορφο σκηνικό και ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα.

"Όταν οι έφηβοι Χάρι και Τζουν φεύγουν από τις καταπιεστικές τους οικογένειες για να ζήσουν μαζί, ξεκινά ένα ασυνήθιστο ταξίδι αυτοανακάλυψης, το οποίο ανατρέπει το αθώο τους όνειρο. Τα μυστικά που τους έχουν αποκρύψει οι γονείς τους δοκιμάζουν την αγάπη τους σε οριακό σημείο. Ταυτόχρονα, το αναπάντεχο χάρισμα που διαθέτουν απελευθερώνει ισχυρές δυνάμεις, ικανές να τους χωρίσουν για πάντα."

Η σειρά "The Innocents" ["Οι Αθώοι"], αποτελεί παραγωγή της βρετανικής εταιρείας New Pictures, με επικεφαλής τους Τσάρλι Πάτινσον, Ελέιν Πάικ και Γουίλοου Γκριλς. Η σειρά δημιουργήθηκε από την Hania Elkington, και τον Simon Duric. Ο Κρίς Κρουσέρ έχει ρόλο παραγωγού, ενώ ο Φάρρεν Μπλάκμπουρν είναι ο executive producer της σειράς (μαζί με τους Τσάρλι Πάτινσον, Ελέιν Πάικ και Γουίλοου Γκριλς) και σκηνοθέτης 6 επεισοδίων, από τα 8 συνολικά.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Sorcha Groundsell (Η Κλίκα, Iona, Sleeping Lions) στο ρόλο της June, ο Percelle Ascott ("Wizard vs. Aliens", "The Weekend Movie") στο ρόλο του Harry και ο Guy Pearce ("Los Angeles Confidential", "Memento") στο ρόλο του Halvorson.

Το "The Innocents" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 24 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=6XshabV0010

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.