Νέο Trailer Απο Το "The Innocents" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Innocents", την νέα τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας streaming. Το τρίτο και τελευταίο trailer φανερώνει μια μεταφυσική σειρά με υψηλό επίπεδο παραγωγής και αρκετά πλούσια ιστορία.

"Όταν οι έφηβοι Χάρι και Τζουν φεύγουν από τις καταπιεστικές τους οικογένειες για να ζήσουν μαζί, έρχονται αντιμέτωποι με μία περίεργη ανακάλυψη- το χάρισμα της Τζουν να αλλάζει μορφές. Καθώς το ζευγάρι αγωνίζεται για να ελέγξει αυτή την παράξενη δύναμη, ένας μυστηριώδης καθηγητής αποκαλύπτει ότι η Τζουν δεν είναι η μόνη: υπάρχουν εκεί έξω και άλλοι άνθρωποι με αυτήν την ικανότητα και υπόσχεται να θεραπεύσει την Τζουν και να την επανασυνδέσει με τη μητέρα της η οποία την εγκατέλειψε τρία χρόνια πριν. Καθώς το ταξίδι τους γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο, η αγάπη του Χάρη και της Τζουν δοκιμάζεται στα όρια κι οι ίδιοι έρχονται αντιμέτωποι με μια επιλογή: να κρατήσουν ζωντανό το αθώο τους όνειρο ή να αποδεχτούν ότι οι ζωές τους έχουν αλλάξει και να ρισκάρουν τα πάντα."

Δημιουργοί, σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί του «Οι Αθώοι» είναι οι Hania Elkington και Simon Duric. Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Sorcha Groundsell (Η Κλίκα, Iona, Sleeping Lions) στο ρόλο της June, ο Percelle Ascott ("Wizard vs. Aliens", "The Weekend Movie") στο ρόλο του Harry και ο Guy Pearce ("Los Angeles Confidential", "Memento") στο ρόλο του Halvorson. Οι Elaine Pyke, Charles Pattinson, και Willow Grylls της εταιρείας New Pictures είναι οι υπόλοιποι executive producers της σειράς, μαζί με τον Farren Blackburn, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και 6 από τα συνολικά 8 επεισόδια.

Το "The Innocents" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 24 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "The Innocents" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.